na gerdejau pas drauga rs audio spl midbosus su morel mt23 piscialka tai visai neblogai.
Noriu paklausti : RS AUDIO.
Kaip groja,ar verta savu pinigu,skambesio ypatumai...... :smt017
Aciu.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
na gerdejau pas drauga rs audio spl midbosus su morel mt23 piscialka tai visai neblogai.
Sveiki, kad nekurt naujos temos, parasysiu cia.
Nupirkau as komponentus RS Audio Base 16'ukus (apie 800 lt) ir buvau patenkintas grojimo prasme, jei ne po dvieju menesiu klausymo sudege auksti. Tai apie ju kokybe nieko kaip ir negaliu gero pasakyt. Dauguma sakys suki be proto tai ir paruko, bet paziurejus i mano komplektacija ir tai ka raso gamintojai, as neturejau fiziniu galimybiu jas sudegint. Stiprintuvas SRX3, Audison.
Tai prie to paties, gal kas galit pasiulit i vieta sudegusiem aukstiem?
Aciu
nuo iškraipymų degą lengviau nei nuo perkrovos....aliamZ link=topic=5984.msg61672#msg61672 date=1180986070 rašė čia:
nu sorry, atvortke :smt017
ne kiekvienas gali susideti aparatura uz 10-15 tukstanciu litu, o pas mane daiktai tikrai ne bosman ir ne revalend, nu bet ir ne hi-end. Klausau 90 procentu originalus kompaktus, jokiu mp3 ir t.t., o tie like 10 proc. yra visu musu mylimas m-1juokauju.
Tai jai jie sudege nuo iskraipymu, tai tada reikia pirkt tuos komponentus, o kitka hi-end'us, nes kitaip jie sudegs nuo iskaripymu, sukeltu mago, stiprintuvo, laidu ir t.t., o jei visa kita turesi komponentu lygio, ar net ciut geresnius, tai reiskia jiem pize((((((((((((((
susiparinau
nezinau kaip tu ten klausei tuos rs, bet pas mane ivolga kaz kodel nesudege klausant mp3o ivolgai dar toli iki rs lygio
![]()
Nu va man sitas klausimas irgi kyla, nes kai buvau jaunas ir tik gaves teises, muzika pirmoji buvo su bosman piscialkom, tai suk nesukes, kaip sveikos liko taip liko, turbut toj calibroj iki sios dienos dar groja. O dabar truputi investavau i ta garsa ir va tau kad nori, ir nesukdavau be proto ir visada tik pats vazineju su ta masina, bet turim ka turim. Kad ir ka zmones sakys, nebepirksiu antra karta RS. Arba ju galingum pievas raso, yra kokie 30w RMS'o del to ir dega (Bet jei butu silpnos tada buciau girdejas kaip nebeisgroja). Nu pasiduodu![]()
:smt017 tu ne pokanaliai leidai? per filtrus klausei?
tai gerai kad klausai originalius, aš jų turiu vos keletą ir niekas nedega pas mane. Paskaityk mano post daug kartų gal suprasi ką norėjau tau pasakyt.aliamZ link=topic=5984.msg61685#msg61685 date=1181024955 rašė čia:
to igariokas
nu dar nedagyvenau iki tokio lygio, kad nupirkus komponentus liktu detaliu (filtru))))))))))))))
to atvortke
nu sorry, bet kalbek aiskiai, nesu dar tiek pazenges kaip Jus kolega, todel sorry uz nesamones.
Norejo pasakyt tai, kad iskraipytas signalas is silpno stiprintuvo kenkia ne ka maziau, nei per daug w. Dazniausia priezastis del, kurios kas nors sudega yra proto trukumas, o ne prasti garsiukai ar stipras.
yra visokiu kadru kur jungia po kanaliai ir be filtrualiamZ link=topic=5984.msg61712#msg61712 date=1181050211 rašė čia:
as tik siaip paklausiau
![]()
:smt023egixx link=topic=5984.msg61714#msg61714 date=1181051632 rašė čia:
Bandei kadanors pokanalinį stiprinimą? tai ir šneki taip kažkaip///igoriokas link=topic=5984.msg61715#msg61715 date=1181052740 rašė čia:
to egixx
nebespank cia nesamoniu, pasiziurek koks stipras ir kokie komponentai, tai tavo pamastymai SIAI (pabreziu mano situacijai) isvis netinka. Mano, nelabai daug ismanancio sioj sriti, galva sitas stipras ir sitie komponentai, turetu buti kaip toj patarlej, kirvis atitiko kota, o kaip yra isteisu, as jau nebezinau. Nes kai perki viska, tai atrodo ir rimti pardavejai sako viskas ore ir siaip forumu komentarai ta liudija, o kai kokios parkes, tada visokiu nesamoniu atsiranda.
to atwortke: bandysiu naujoj masinoj :smt023
vat kai pats neišmanai tai ir nešnekėk taip užtikrintai. Kas ore? O gi nieko, pigiausias Audisonas kuris nifiga negroja ir viskas,.aliamZ link=topic=5984.msg61718#msg61718 date=1181053617 rašė čia:
to atvortke
taip, va cia tai prakalbo patirtis, geriau revalendas n+k watu, negu pigiausias audisonas (nors ir nepigiausias, tiesiog zemiausios klases), kaip jau anksciau minejau, kokie komponentai (taipogi zemiausios klases) toks ir stipras, nematau reikalo investuoti i viena gera daikta, o kita prasta, vistiek skirtumo nebus, nes tas lievas diktuos salygas.
P.S. visad pirksiu rimtos firmos nauja daikta, negu sudrozta koki gaidi.
gaidi gaidi, ką tu juo vadini? NEGROJA tas audisonas. Nesamoningai tu čia sieji viską, tai pirk Alpinos žemiausios serijos komponentus ir jie kainuos vos pora šimtų, tai ką irgi bus "atitiko kirvis kotą"aliamZ link=topic=5984.msg61727#msg61727 date=1181064112 rašė čia:
Skaityk forumą ypač seniausias temas, pasisemsit žinių ir nereiks ginčytis....
nu baikim gincytis, tiesiog zmones su skirtinga patirtim, gal as ir neteisus. Tai tada koki rekomenduotum toj kainu kategorijoj (apie 1200) naujas? Nu kai rinkausi nemanaiu kad jis blogesnis uz koki Magnat'a, ar ten RF toj kainu kategorijoj. Matai tas groja negroja irgi labai subjektyvi savoka. Prie grojimo gero reikia ir priaugti.
Gali keikt mane kaip nori ir kiek nori, man nuo to blogiau nebus OGeri daiktai siaip sau nedega ir negenda, dazniausia problema tai tarpine tarp vairo ir sedynes, nieko asmenisko.
Del tu vatu ir ar fiziskai imanoma ar ne tai truputi pasidomek. Kiekvienas gamintojas matuoja juos kaip kas nori ir raso ka nori. Kad ir rms, tai dar nereiskia, kad 10w ismatuoti 20hz-20khz juostoj yra maziau uz 20w prie tarkim 1khz. Kaip suprantu remdamasis butent siuo parametru tu viska ir pirkai.
labai teisingai pastebeta, geri daiktai nedega siaip sau))))))))))))))))
kazin ar tai geras daiktas, vat mes ir atsakem i temos autoriaus klausima))))))))))))))))))))))))))
Vat dar tada kyla klausimas, tai ka daryt tiem zmonem kurie pirma kart mato stipra ir aplamai pirmus tukstancius deda i muzika, reiskia jiems negalima, nes stopudovai sudegs, nes norint klausyt reikia kazkokiu tai ziniu! Juk ne kiekvienas yra muzikos ekspertas, tam paprasciausiai laiko nelieka, kad viska nuo a iki z zinot.
Yra du keliai. Pirmasis pats paprasciausias, bet kainuojantis nemazai yra keliauti pas dedes instaliatorius, kurie valgo is to duona ir puikiai ismano savo darba. O antrasis gaisti savo laisva laika, dometis ir dirbti paciam.Vat dar tada kyla klausimas, tai ka daryt tiem zmonem kurie pirma kart mato stipra ir aplamai pirmus tukstancius deda i muzika
Stiprintuvo sureguliavimas tai labai jau daug nekainuos.
As omeny turejau viska, nuo pat akustikos ir stiprintuvu parinkimo iki montavimo ir reguliavimo.
Garso rankenele - visu ligu ir svylesiu priezastis. Jei ji butu sukama klausantis ausimis tokiu nemalonumu DAUG reciau nutiktu.
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
O koki stiprintuva galetumete parekomenduoti butent prie RS- Audio base 16 komponentu? :smt017
Bet kuri galingesni, kiek minksciau skambanti stiprintuva gali jungti,bus jau gerai,nesigilinant i niuansus.
Neskaitant to, kad pavertete mano klausima tarpusavio mūšių arena, visvien dekui uz issamius atsakymus. O![]()
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Pamirsau atsakyt i jusu klausimaops: Siaip lyg ir patenkintas jais, bet kad jie mano pirmi komponentai is brangesniu, tai nelabai turiu su kuo palygint. Astrokai groja piscelkos, bet siuo metu pajungti nuo nezinomo stiprintuvo kol uzsiemu naujo paieskomis, tikiuosi kad pakeitus stiprintuva bus geria O
Na o del stiprintuvo kaip supratau Audison nelabai tinka? O kokie modeliukai galetu atitinkt ta "minksta" grojima? Kokius gamintojus vertetu ziuret, kokia nuomone apie GZ(vokieciu berods)?
nu jau RS piscialkos tikrai ne astriai groja. keisk stiprintuva greiciau.
to aliamzz:
be priezasties aukstadazniai nedega. 100% kad kazka blogai sujungei ar sureguliavai.
Čia tiem, kuriem dega aukštadažniai, tai nusipirkite Axton firmos komponentus. Tenais yra apsauga nuo aukštadažnių sudeginimo ir jie užtyla kai per daug garso gauna.
Bookmarks