Prastai gaudo radijas, uzmiestyje visai beveik nieko neranda viena kita stoti ir tai blogai. Antena ant stogo stovi su stiprintuvu (paziurejau ar laidai sujungti antenos ir maitinimo). Tik i maitinimo laida neateina itampa. Kada ten turi ateiti itampa - kai magas ijungtas ar visada? Jei kai magas ijungtas tai reikia koki nors laida jungti prie antenos stiprintuvo?
Ats: Blogai "gaudo" stotis - antena ar magas kaltas?
Jau maitinima sutvarkiau i antenos stiprintuva, bet pagerejimas minimalus, tarsi stiprintuvas neveiktu normaliai.
gal reiktu bandyti nauja deti antena?
pas mane panasi problema galiu pasakyt tik tiek kad BP su tai anteninias stiprintuvais nlb pritaikyti nes ne viena bp teko jungt per antenini stiprintuva ir isvada tokia kad geriau be jo... tiesiai kisi antena be jokiu papildomu nesamoniu, nes kaip zinom kad pas BP viduj radijo stiprintuvai visada buna stiprus o pasaliniai stiprintuvai tik gadina signala, pas mane paty Bronx MP75 ir jokio tolko tie stiprintuvai bandziau viska... cia reiktu gerai perziuret antenini laida ar kur nors netrukes ir paieskot originalios vidines antenos pvz kaip buna pas Audi B4, idet i galine stoike ir manau rezultatas bus patenkinamas.
pas mane B4 Avantas ir antena, kaip suprantu originali, ant stogo, laidai irgi originaliai pravesti. Antenos stiprintuvas yra pacios antenos "bumbule", kuris prisisuka prie stogo.
1. Blogai pajungei antenos stiprintuva , jeigu toks yra.
2. Blogas Stiprintuvas (antenos)
3. Jeigu yra imontuoti neoriginalus xenonai tai dekok jiems nes tikrai daznas variantas
4. Blogas radioimtuvas
Bookmarks