dabar pas mane tokia situacija: pagaliau daejo rankos kad pasikeisti buvusi zemos klases kenwood i Bp modena cd53 4*45, kaip minejau anksčiau pas mane priekyje stovi 16cm dviejų juostų orginali sistema, kuri pakeitus maga labai pagyvejo. Skambesys pasikeite kaip diena ir naktis, siam momentui man pakankamai graziai groja aukstus ir vidutinius, o vat zemu vis dar nulis* :smt022 Beto yra padaryta kazkokia "garso izoliacija" gamykline ir pats garsiukas sukasi ne prie skardos, o prie dureliu "apsifkes dalies" kuri nera labai standziai prie skardu pritvirtinta(vibro izoliacija kazkokia?) todel prie priekines dalies artimiausiu metu nelysiu.
dabar klausimai:
kadangi pas mane gale vieta 13cm kolonelem, jos grotu i bagazine, kuri yra tikrai didele.
1) klausimas:
ALPINE SPS-13C2
Diametras: 13 cm

2 juostų

Galingumas: 175W maks. / 35W RMS

Atkuriamas dažnių diapazonas: 45 Hz - 30 kHz

Jautrumas: 92 dB/W/m
idomu ar sios koloneles pajungtos nuo mago neprades greit plerpti? mažas RMS kažkaip man rodosi. ar sitos koloneles grotu bent kiek žemo?

2) klausimas:
SPS-17C2
Diametras: 16 cm

2 juostų

Galingumas: 250W maks. / 50W RMS

Atkuriamas dažnių diapazonas: 35 Hz - 30 kHz

Jautrumas: 92 dB/W/m
kad būtų daugiau žemo zinau BET kadangi pas mane koloneles sukasi is apacios o ne is virsaus prie palangės(taip paruosta vieta orginaliom), ar verta man bandyti israsti dvirati ir kažkaip ten jas pritvitinti? jei taip gal pasakysite kaip? palangės nepjaustau!

3) klausimas, jeigu i antra klausima yra teigiamas atsakymas:
ar vietoj SPS-17C2 yra kasnors geriau? Pageidavimas sodrus ir minkštas zemas(zinau kad naivu)* O

4) klausimas:
ar verta pabandyti įdėti koloneles i kokiasnors dezutes? būtų sudetingas dezuciu tvirtinimas.

P.S. ant normalaus stiprintuvo ir subo neturiu dabar pinigu, o apie boshman ir MCHammer Jūsų nuomone zinau* O o graziai skambancios muzikos klausytis norisi dabar....