Pirmiausia reikia zinot tavo poreiky - ar tas stiptintuvas maitins ir kita akustika. jei vien tik suba - reiktu ziuret kuris stiprintuvas turi visus reguliuojamus filtrus ir galingumas tiltu butu ne maziau 350W.
Laba diena,
Turiu suba 38cm 300W Nominal'o,turimas stipras nelabai patenkina galingumu o ir garsas subo irgi nelabai(manau kad del stipro ,,maxound 300Rms".Tai kadangi pinigu perdaugiausiai nera tai manau gal koki is situ:
Blaupunkt gta450 (4x100W arba 2x100W+1x320W arba 2x320W)
RAVELAND XA1000 (4x100Rms)
XXL POWER SOUND V60 (1200W)
MARQUANT MCA-4300 (4x100Rms), MCA-4500(4x200Rms)
Tai klausiu pas jus patarymo koki pasirinkti,kad kokybe normalesne butu ir kad suba isjudintu,o gal kas galite kokia alternatyva sitiems stiprams pasiuliti????
Su pagarba
Pirmiausia reikia zinot tavo poreiky - ar tas stiptintuvas maitins ir kita akustika. jei vien tik suba - reiktu ziuret kuris stiprintuvas turi visus reguliuojamus filtrus ir galingumas tiltu butu ne maziau 350W.
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Reikia kad gruotu kuo svariau,bet ir garsumas netrugdys.Subas bu jungiamas prie 2 kanalu o kiti 2 priekiui.Pavyzdziui BP stiprintuvo 2 kanalu tiltas yra 160Rms,keturiu 360Rms.Tai gaunasi kad jaigu suba tik prie 2 jungsiu tai nesamone gausis???
Kiti stiprai turi 4x100 rms,teoriskai daugiau negu BP bet nezinau kaip del ju garso kokybes.
Tai todel ir klausiu jusu patarymo,kaip man issisukti uz kokius 300lt.
Labai komplikuotas dalykas, gerą stiprintuvą paimt už 300lt, kad visą tavo aparatūrą gerai užmaitintų...."amur" rašė čia:
Manau, tie tavo variantai iš Omnio skelbimų (ar pan.), nes tie stiprintuvai jau ten "parsidavinėja" mažiausiai pusė metų... :wink:
Labai komplikuotas dalykas, gerą subą paimt už 300lt, kad visą tavo aparatūrą gerai užmaitintų....
Manau, tie tavo variantai iš Omnio skelbimų (ar pan.), nes tie stiprintuvai jau ten "parsidavinėja" mažiausiai pusė metų... :wink:[/quote]
Turbut turejai omeni stiprintuva paimt uz 300lt,nes suba jau turiu
Jo as situs stiprintuvus ziurejau omni skelbimuose,bet kai anksciau pas ta bachura buvau tai jisai sake kad kas men. i vokietija vaziuoja ir naujus atveza.
Siandien bandziau savo suba prie BP gt4100 pajungti tai man nepatiko kaip groja(kazkoks uzesys vistiek sube yra,nors groja aisq garsiau negu prie dabartynio stipraus).Tai nezinau ar cia stiprintuvas mano klausos nepatenkina ar jisai levas,o gal isvis beda sube arba jo dezei.Dabar jau isvis susiparinau.Chebra duokit koki pataryma?
Deze 120l. staciakampio formos tas sonas kur dinamikas stovi truputi paguldytas,fazoinvertorius apie 8cm plocio.Gal sintepono truksta(nors nemanau kad jisai duos labai jau zenklu pokyti).
Subas jbl gt150 38cm,300nominal,97 jautrumas.
Laukiu patarymo nuo kuo pradeti problema jeskoti?
Gal dar geresni stiprintuva isbandyti?
[quote="amur"]
Jep, aš turėjau omeny stiprintuvą.... ops:
Tavo atveju reiktų pasiskolinti pas draugą/pažystamą gerą galingą stiprintuvą ir paklausyti su juo. Na ir deze pabandyt persiskaiciuot... Čia kaip ir visada, daug kur gali būti silpnų vietų: maitinimas, stiprintuvas, subas, sureguliavimas....
[quote="Svajūnčikas"]Kad gero stipro neturiu pas ka paskoplint,is pazistamu nieks aparatura nesidomi"amur" rašė čia:
O kaip siuo atveju itampa gali itakoti grijimui?
[quote="amur"]Stiprintuvo maitinimą geriausia pajungti su ne mažesnio, nei 20 mm2 skerspjūvio kabeliu. Šiaip aišku reikia išsiskaičiuoti pagal EMMA normas."Svajūnčikas" rašė čia:
Stiprintuvų maitinimo grandinėje pageidautinas mažiausiai 0,5 farado talpos kondensatorius. Jo paskirtis - sušvelninti akumuliatoriaus tiekiamos įtampos svyravimus, esant dideliems momentiniams srovės poreikiams. Na, o bendra stiprintuvų pareikalaujama srovė gali siekti net 100 A ir daugiau. Esant tokiai srovei, akumuliatoriaus įtampa krenta iki 2-3 voltų, automatiškai mažėja stiprintuvų galia, didėja garso signalo iškraipymai, trumpėja akumuliatoriaus ir generatoriaus tarnavimo laikas.
P.S. Mano draugai irgi mane laiko idijotu, kad kišu babkes į auto aparatūrą :-D
Bookmarks