ble pas mane tas pats :supz:
disovi vadinasi jie, nors ir galingi, bet matyt davus kokso atsisako kazkas. :smt022
Turiu toki stprintuva xzound zxr-4000, kuris trijuose is 4 kanalu plerpia, uzia, burzgia, zodziu kazkas ten negerai.
Gal yra kur nors Vilniuje kokios dirbtuves kur tokius dalykus taiso?
Aciu
ble pas mane tas pats :supz:
disovi vadinasi jie, nors ir galingi, bet matyt davus kokso atsisako kazkas. :smt022
jo jo,o paskui taiso ir nutaiso :twisted:
pas mane xzound xa2000 80A saugiklis 3kart veziau suba herz es300 taisyt pas gerbiama Vaclovanes sis stiprintuvas ji nuzidydavo
vat ir kas keisciausia kad sitas noname stipras yra tikrai gan stiprus. Pataisyt as ji galeciau nesunkiai rasyk man i privata. Sio stiprintuvo problema yra (bent pas mane) kad jis lb kaista, ryskiai konstruktoriai su radiatoriu apsisove- per maza padare korpusa, silumai isspinduliuot, sia problema issprendziau investaves 50lt
dbr lb esu juo patenkintas. Kazkada planai buvo ji deti po galine sedyne kad vagiam butu sunkiau, bet pamates kaip jis kaista iskart persigalvojau, buvo pora kart atsijunges nuo perkaitimo, visa laime kad stovi temperaturos davikliai, taciau nevisada jie suveikia, suprasdamas tai iskart ji tobulinau. Manau tau ji sutvarkius ir patobulinus, problemos dingtu.
nemanau kad kas nors supyktu jei cia pratestume diskusija apie si stepra. :smt021 kaip tik kazkam naudinga butu kas turi toki stepra.
As tai net negaliu pasakyti ar man jis kaista, bet bedu su juo yra.
Pirmoji beda pas mane ta, jog ikisus linijini laida, ir tada istraukus, isitraukia is stiprintuvo tie lizdai, na tokie aukso spalvos geleziukai. gal jie turi itakos blogam grojimui, nekontaktuoja ar pan, jei isitraukineja kartu su linijiniu laidu. bet isiardziau dabar, jokiu ten prilituoti kur lyg ir nemaciau. bet cia tokia lengva beda, o va rimtesne tai pastebejau viena dalyka.
Pajungta yra pas mane subas galingas 500rms fosgates ir infiniti blynai 75rms. subas tiltinimo budu pajungtas. Tai zodziu, atsitiko toks dalykas, kad subas nebegroja nuo stepro. reguliavau reguliavau ir negroja jis normaliai. Zodziu atsuku garsa vidutini ant mago, jo praktiskai nesigirdi, atsuku jau toki didesni garsa, jau subas girdetis pradeda. na visi pasako iskart, ai cia nureguliuot reikia, bet nifiga neina nureguliuot. ir tas subo grojimas toks ne grazus zemas subas, o toks buf buf toks isvis kazkoks duslus garsas, labai prastas, jungem jau ne viena suba, visi taip pat groja, bet blynai pajungti groja gerai. tai tipo kas ten domisi aparatura sako gali buti kad vienas kanalas nusprogo, arba jau i gala, todel ir toks garsas puh puf, na salone sedint tai nesijaucia per daug kad kazkoks ne toks subo grojimas, bet kai atsidarau bagazine tai klaikiai groja, plerpia daugiau o ne groja ir siaip nera slegio, anksciau duodavau kokso kai dedavo slegi net plaukai stodavosi, o dabar nieko nera, vos vos is galo kazkoks bumbesys pareina. va tokie reikalai pas mane. gal yra kam buve kas turi sita stepra taip? :smt021
ir dar viena problemele tokia yra, jog kai klausausi, kartais pradeda ziauriai cirksti koloneles, normali muzika, irasas geras, ir pradeda bzz zzzz cyp cyp ir po 30sec praeina. tada vel uzeina. isjungiu maga, lyg ir padeda, bet kartais uzeina toks nemalonus zyzimas, neaisku nuo ko, ir kaip pastebejau anksciau jo nebudavo, tik dabar jau po 3men naudojimo sito stepro. :smt019
na ka vyruciai,vaistas paprastas,krapstykit kapeikas ant naujo :smt022 sy karta netaupykit,kam toks stipras jai jam dar ausinima gimdyti reikia :smt017
nu matai tu cia taip pasakei idomei kam toks stipras jei ausinima gimdyt reik, toks vaizdas jog cia pirmas pasauly stipras su vedimu man atrodo kas kas bet jau tu turetum but susidures su gamykliniu varinatu kai yra imestas ausinimas, nematau as cia nieko blogo idejus keleta litu garsiai atsiputus klausyt muzikyte, dar istikruju kaip jis stiprus tikrai yra.
na kaip tu sakai stiprus stiprai turi ausinima ir nereikia dviracio isredineti ODriv3r link=topic=6053.msg62859#msg62859 date=1183445352 rašė čia:
![]()
Bookmarks