nemanau kad kas nors supyktu jei cia pratestume diskusija apie si stepra. :smt021 kaip tik kazkam naudinga butu kas turi toki stepra.
As tai net negaliu pasakyti ar man jis kaista, bet bedu su juo yra.
Pirmoji beda pas mane ta, jog ikisus linijini laida, ir tada istraukus, isitraukia is stiprintuvo tie lizdai, na tokie aukso spalvos geleziukai. gal jie turi itakos blogam grojimui, nekontaktuoja ar pan, jei isitraukineja kartu su linijiniu laidu. bet isiardziau dabar, jokiu ten prilituoti kur lyg ir nemaciau. bet cia tokia lengva beda, o va rimtesne tai pastebejau viena dalyka.
Pajungta yra pas mane subas galingas 500rms fosgates ir infiniti blynai 75rms. subas tiltinimo budu pajungtas. Tai zodziu, atsitiko toks dalykas, kad subas nebegroja nuo stepro. reguliavau reguliavau ir negroja jis normaliai. Zodziu atsuku garsa vidutini ant mago, jo praktiskai nesigirdi, atsuku jau toki didesni garsa, jau subas girdetis pradeda. na visi pasako iskart, ai cia nureguliuot reikia, bet nifiga neina nureguliuot. ir tas subo grojimas toks ne grazus zemas subas, o toks buf buf toks isvis kazkoks duslus garsas, labai prastas, jungem jau ne viena suba, visi taip pat groja, bet blynai pajungti groja gerai. tai tipo kas ten domisi aparatura sako gali buti kad vienas kanalas nusprogo, arba jau i gala, todel ir toks garsas puh puf, na salone sedint tai nesijaucia per daug kad kazkoks ne toks subo grojimas, bet kai atsidarau bagazine tai klaikiai groja, plerpia daugiau o ne groja ir siaip nera slegio, anksciau duodavau kokso kai dedavo slegi net plaukai stodavosi, o dabar nieko nera, vos vos is galo kazkoks bumbesys pareina. va tokie reikalai pas mane. gal yra kam buve kas turi sita stepra taip? :smt021
Bookmarks