kas liecia harman kardon tai man irgi patiko , teko klausyti su infinity kolonelemis, visai smagiai grojo. 7.1 tai dtsEX ar thx standartai. prie gale esanciu 2 surroundiniu koloneliu atsiranda dar viena pora surround back koloneliu.
as dabar pagalvojau jei tu 90 % klausysi muzika tai resursus reiktu paskirstyti kazkaip panasiai :
1. apie 4000 lt reiktu skirti priekinems kolonelems pvz cabasse Moorea MT4 apie 3600 lt , triangle Altea ESW apie 3800 lt, infinity beta 50 tiktu tik nematau kainos ir tt.
2. apie 2500 lt reiktu skirti daugiakanaliui stiprintuvui , tyioneer VSX-1016V-S apie 2500 lt , denon AVR-2307 apie 2800 lt , yamaha RX-V659T 1800 lt, onkyo ONKYO TX-SR604E 2600 lt, MARANTZ SR5600 2200 lt, ar kazkas is harmanu
3. kadangi filmai tik antraeiliame vaidmenyje centrinei kolonele bei surround kolonelems skirciau apie 350-500 lt max
4. tuomet klausimas ar reikalingas tau subwooferis , jei taip dideliam kambariui jis reikalingas galingesnis, taciau muzikai muzikalesnis , tam reikalui iki 2000 lt
5. klausimas del cd grotuvo. jei nori klausyti muzika reikia ne dvd , o cd grotuvo. dvd grotuvas kainuoja apie 1000 tai siulyciau isskaidyti sia suma ir tarkim uz kokius 800 lt pirkt tik cd grotuva o uz likusius nusipirkt belekoki dvd kad ir VIDO uz 150 lt kad atliktu savo dvd paskirti. pvz cd denon DCD-500AE apie 750 lt,
6. ir galiausiai reiktu apie 500-700 lt skirti priekiniu koloneliu laidams , ir vienai porai tarpblokiniu kabeliu. koloneliniai pvz audioquest Type 8 2*3m apie 450 lt, tarpblokinis audioquest Copperhead 0.75m apie 220 lt .
kainos tik apie ir tik is keletos puslapiu nes nepamenu kada pats buvau audio salone :smt017 cia tik keletas modeliu ir naudojau kaip pavyzdzius , kad ir is siu mano keliu komponentu manau iseitu klausoma sistemele. ir nepatingejes pavaziuok is siauliu kokia diena iki kauno,vilniaus, klaipedos apziurek daugiau agregatu kad issirinktum sau patinkanti. aisku pliusas bus jei pirksi is vienos parduotuves kuo daugiau komponentu , savaime suprantama galesi prasyt didesnes nuolaidos :smt023 sekmes :smt020
Bookmarks