Citata Martynas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Situacija pameginsiu apibrezti kuo smulkiau, kad is Jusu puses kiltu kuo maziau klausimu ir kuo daugiau patarimu.Taigi vaziuojam:

1. Auto - Audi A4 96m.
2. Klausoma muzika - Ivairi (nuo pop iki hip-hop)
3. Auto standartinis - niekas neizoliuota, nei vibro nei garso...
4. Domina - Kokybe, t.y. ivairios izoliacijos, instaliacija ir t.t ir kokybiskas, svarus, sodrus (zemi) garsas. Esu baiges muzikos mokykla ir pats groju fortepijonu, taigi ausis ir klausa turiu.
5. Pradinis biudzetas - 2000Lt
6. Siuo metu akustikos nera (standart magas+standart garsiukai)

Taigi pradziai kaip suprantu reiktu isleist tuos pinigus masinos tobulinimui ar pan.. + dar vienas niuansas, pas mane masinos pakankamai daznai keiciasi, taigi ar apsimoka tai daryt kokiem plius minus metams, ar geriau palaukti kol, bent jau mano manymu, bus pastovi masina..
1.Normalus automobilis instaliacijos prasme.Į priekines duris galima sudėti 16cm priešbosius.Žemi pasidaro geri ir be subo.
2.Sistemą gerai grojančią vieną stilių daug lengviau padaryti negu sistemą grojančią gerai visus stilius.Taip, kad reikalavimai ne žemiausi, o biudžetas tikrai nedidelis.
3.Su tokiu biudžetu galima būtų galvoti tik apie priekinių durelių paruošimą ir šešioliktukų montavimą.
4.Kadangi žinai kaip skamba instrumentai ir juos kėkvieną dieną girdi, tai su tavo turimu biudžetu teks eiti į labai didelius kompromisus to labiau, kad dažnai keiti automobilius.
5.Pasikartosu, kad biudžetas nedidelis.
6.Labai gerai, nes visus klausimus derink su instaliuotoju jei instaliuosi ne pats.Manau su tokiais pinigais galima paruošti priekines dureles ir į jas sumontuoti 16cm komponentus.Rezultatas labai didele dalimi priklausys nuo instaliuotojo jo žinojimo ir patirties.

Ar apsimoka tai daryti? Jei yra poreikis klausyti muziką automobilyje reiškia apsimoka.Kadangi esi muzikantas tai manau apsimoka.Jei instaliuotojas padarys viską gerai tai tikrai nesigailėsi tik nereikia perlenkti lazdos su instaliacijos išplėtimu.Tai atsiremia į didesnes išlaidas.Pakankamai neblogą rezultatą galima išgauti darant labai paprastai.Tiesiog teisingai sumontuojant dviejų juostų komponentinius garsiakalbius į priekines dureles.