turejau toke pače beda pasmane halturino stiprintuve kontaktai kurie iseina iš plokštes i koloneles jungti kaladeles tai jas paprasčiausei prilitavau ir dabar viskas liuks
Sistema: 4 kolonėlės ant vieno stipro. Užplaukia, dingsta garsas vienoje kolonėlėje, visą laiką toje pačioje. Paduodu garsą ant maximum, garsas vėl atsiranda. Kas galėtų būti? :?
turejau toke pače beda pasmane halturino stiprintuve kontaktai kurie iseina iš plokštes i koloneles jungti kaladeles tai jas paprasčiausei prilitavau ir dabar viskas liuks
Tai tos stipro plokštelės kur tvirtinasi kolonėlės laidai? Tai kaip jos sujungtos jei reikia dar lituoti?Arunas- link=topic=6065.msg62501#msg62501 date=1182787320 rašė čia:
ant varžtu prispaustos ir nera gero kontakto bent pasmano varijanta bet faktas tas kad ir pastave toks bajeris del blogo kontakto kaip dingsta ta kolonele pajimk ir palankstyk laidus jei atsiras viskas aisku kuroi vietoi lankstei ten ir jieškok bedu
Bet pas mane ant to kanalo liko garsas, tik labai tylus ir džeržgiantis. Duoti watų dar labiau pradeda džergžti ir viskas.
tai nešk pas meistra jei pats nieko nesupranti
Ryte pajungiau, buvo atsiradęs normalus garsas padaviau biški decibelų, vėl dingo ir tapo tylus ir džeržgiantis...
Panašu, kad vienas kanalas bus padegęs.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Pas mane tokia beda buvo, tai buvo kaltos pacio mago linijiniu jungtys. Pabandyk sukeisti linijiniu laidus prie stipriaus. Jei kanalas uzgros, tai nuo stipriaus iejimo viskas gerai. Reiskia nekontaktuoja nuo galvos.
Pirma syki dingo garsas kai is mago padaviau decibelu ant max. Be to stipras naujas...Artūras S link=topic=6065.msg62555#msg62555 date=1182868865 rašė čia:
Paskutiniu metu vel vienas kanalas dingineja. Pas mane visa aparatura srotine, is biednumo sena supirkineta :smt022 Pastebejau, kad tas kanalas ilgiau sekmingai groja dregnu oru. Vat siomis dienomis neturiu jokiu nusiskundimuloju: O pries savaite, per karscius: kas 20 min. tekdavo garsa suktelti iki max, kad dinges garsas atsirastu. Kazkur nekontaktuoja...
O jei pas mane antraip kaip tik kai padarau ant max garsas dingsta, kas tada..? beto ryte ijungus ant normalaus garso groja normaliai, kol nepadarai ant max, tada tam kanale garsas dingsta visai dienai...stuceris link=topic=6065.msg62659#msg62659 date=1183007073 rašė čia:
Tai nedaryk ant MAX.
O as tikejausi, kad tu pirmas priezasties ieskoti pradesi Oseeker link=topic=6065.msg62715#msg62715 date=1183102306 rašė čia:
Pas mane "visai dienai" nedingsta, tai galiu aiskumo palaukti O
Greiciau ardyk, be muzikos nekentek: nelyyygis, kai nauju stipriaku kanalas neveikia... :smt020
Nesuprantu, nuėmiau stipriako dangtį, pažiūrėjau, kad daug ardymo, uždėjau atgal ir PASITAISĖ.. :smt017 ...
tai tau sekasi :finga: :smt082
Bookmarks