žodžiu taip, rašau sitoj temoj, nors gal nesu visiškas arbatinukas bet cia kol kas su ta aparatura labai negerai man gaunasi..
Papasakosiu smulkiai, aciu uzh kantrybe.
žodžiu turiu masiniuka, misubishi carisma, sedana... jau seniai norejau aparatūros, bet kadangi toj srity gan žalias buwau, tai sumasciau kreiptis i firma, kad padetu. (draugas rekomendavo, aceit jam ten dieviskai subus remontuodavo).
Taigi, turėjau sony mageli su mp3 xploida, bet tik 1 pora lineiku isejo,ir "puiku" stipreka, mchammer huriccane. tai pradziai man jie i priekines duris, idejo axton komponentus, su pishcialkom(350lt nulupo) uzh duris 120+50lt stipro kabinimas+ 180 laidu pratempimas ir patys laidai.
Nu oki, i gala po keliu men. isidejau irgi axton apishcialkas uzh 80lt+ savo kolonkes (kowe audio atrodo) ir dar palangė graziai medziaga uzhtrauke, dar 200lt. kaina.
Pasikeiciau maga, o pioneer 4800mp kad lineiku uzhtektu :xD ir tada i gala boshmano stipra (650lt) ir 2 infinity bosus (950lt) +deže ir darbai dar paie 300lt. taigi, po triju dienu kazhkodel sudege pioneer (naujo mago su garantija) subo valdymo plokste....cia mzdg vasario men. buvo.
Gerai sako, sutvarkysim.... dave pakaitini maga, kokia 89metu alpina radija su 2porom linijiniu, tipo viskas normalei bus, laikinai.
Nu okey, kadangi arkos pradejo grauzt padangas del svorio bagazinej, tai žodžiu infinity apmainyti i tikrai galinga 1 power acoustic bosa su deže, tikrai lb galinga. bet... tada jau 4 kanalu boshman stipro nereik... ta daikta pardavineju, subas nemaitinamas stovi namie, tas alpina nieko negaudo, jau liepa tuoj, mano maga aceit dar taiso....+dar priekines pishchialkos kazhkaip acikrate, nors crosai visur dėti... nepaminėjau dar kad condas pastatytas.... taigi žodžiu, mano klausimai:
1. ar mane ishdure? jei taip, tai kurioj vietoj?
2. ar nepermokejau uzh kažką? jei taip, tai uzh ka ir kiek?
3. ar normalu, kad tokiam magui neimanoma niekaip tos plokstes rast?
4. ar pasirinkau Jūsų nuomone normaliu komplekta muzikos? ka rinktumetes jus?
atsiprašau, jeigu cia ne i ta tema, parašyta, bet tiesiog lb pikta, kaip tikrai didele daugybe sudetu pinigu beweik visiskai negroja......
Bookmarks