pasitaupyk ir nusipirk ipod
Sveiki koki vertetu pirkti iki 200 lt, reikia ,kad butu radija, gerai grotu (svariai), nuo 512 mb atminties , ka manot apie creative Zen Nano Plus
Moskvich,2140 Bp los angeles mp71, GT series speakers
pasitaupyk ir nusipirk ipod
gerai juose radija negors :smt018 todėl geriau pirk ipod, tik su tokia talpa tai mazochizmas, ką klausysiesi 56kbps emptrioškių :smt018
iš pigiųjų visai nieko atrodo cretinas "zen stone" arba puodas "shuffle"
ipodo nepirkciau nes man jie gaidiski kaskokie labai nepatinka, realiai man uztenka ir 256 mb isidedu 19 dainu ir dal lieka 100 mb, o kokybe tai normalia dedu nuo 192 iki 320 cia per telefa klausau , bet nelabai garsiai groja ,
na aš emptrioškes mečiau visai, perėjau ant flac O
o kas tas "flac"amas link=topic=6115.msg62902#msg62902 date=1183575228 rašė čia:
Kad flac irgi nelabai stebuklas. Kai išsikepu cd lb smarkiai skiriasi... :-/amas link=topic=6115.msg62902#msg62902 date=1183575228 rašė čia:
bet geriau nei mp3
nusipirkau creative zen stone plus 2 gb
Zen tai visai nebloga fima panasi i iPod turiu iPod 8 GB o draugas zen tai kokybe panasi svarbu tureti geras orginales ausines jai turesi Maximos ausinukus tai net geriausi aparatai negros!
ipod labai jau kainos lietuvoje ispustos tipo mados dalykas, seip creative labai geri player ir kaina nera tiek uzkelta, pats tai irgi galvojau pirkti mp3, bet pasiemiau se w810i su originaliomis ausinemis garsas nerelus, isidedi jas ir kaip i kita pasauli patekes, nieko aplink nesigirdi jokio truksmo tada pasileidi muzikele ir kaifuoji :smt020
va va as irgi turiu w800, tai kai anksciau tekdavo labai daug vazineti su autobusu, tai kad ir i koki sukriosusi autika atsisedi, tai nieko negirdi isskyrus muzika tikrai tos ausines nuostabios
ir seip jei kas pirksit mp3, ir norit grazaus sodraus boso pirkit is sony walkman serijos, o ipoda paklausiau su geromis ausinemis ikisomis i ausis tai labai nusivyliau w810i ir tas graziai groja, nei "nerelusis" ipod o tas sensorinis ratukas tai pripratimo dalykas bet man nebuvo jis jau toks patogus.
Bookmarks