KITAKARTA BUTINAI PASISTENGSIU!!!!
Gal kaipnors iseitu su maziau klaidu? :smt018DV-ART link=topic=95.msg30641#msg30641 date=1134923371 rašė čia:
KITAKARTA BUTINAI PASISTENGSIU!!!!
tel.865979181
Ar daug bus parkių su Nakamichi CD-400, jei klausysiu pagrinde elektroninę/rock muziką? Girdėjau, kad bėdos su žemais dažniais jame. Beje, ar verta už 900 Lt pirkt?
laba dienele,atnaujinu senai neliesta tema...o priezastys yra tokios kad planuoju mageli pas save masinikeje pasikeisti ir kilo klausimas alpine 9855r ar sis nakamichi modeliukas...suprantu kad mageliai visiskai nepanasus tarpusavyje,bet beda tame kad mano klausomas muzikinis stilius yra progressivas...kita beda kad man nakamichi dizainas labai patinka,bet kaip supratau jis skirtas netokiai muzikai...nejaugi jis neatgroja taip sio muzikos stilio kaip alpina...beje jei nusipirkus man sitas magelis nepatiktu,tai kiek galima gauti uz ta nakamichi 400 modeli,as ji galiu nauja gauti is rusu uz 900lt...nors nemanau kad tai turi reiksmes bet masina mb c klase 93-99 metu modelis,sistemele bazine,bet jos pakeitimai numatomi issirinkus tinkama mageli...o gal yra kokiu kitu geru galvu siam muzikos stiliui is blaupunkt,jvc ar kitu firmu 1000-2000lt kategorijoje [nauju] beje ar nakame reguliavimas mechaninis ekvalaizeriu...
Pats tokį įsigijau neseniai labai panašiai muzikai klausyt. Kol kas negaliu nieko konkrečiau pasakyt, nes prie jo baziniai komponentai pajungti, bet viskas ten gerai ir su tokia muzika. Groja gan švelniai ir tai labai maloniai klausosi tokioj muzikoj. Jis ko gero taip nevalina kaip Alpine, bet man jis patinka. Ypač jo dizainas
Kazko, nesupratau arba kazkas nera kazko bandes!!! O O O OLiginant nakama su alpine kad ir 35-55, nakamichi 45 aplenke juos zymiai boso lygiu.
tel.865979181
Ką reiškia aplenkė boso lygiu? Nakas atiduoda garsą su labiau pabrėžta boso linija?
Taip iseina!!!!!!!!! :supz:
tel.865979181
Gal kas schemą turit Nakamishi CD400?
Paturbint galvoji? Ar siaip paardyt, pazet ar grazios detales? ( :
Nu pačiam ardyt kažkaip rankos nekyla :smt109, o apie patuninimą ar koaksalo išvedimą, jei jis toks yra, pagalvoju naktį pabudęs išpyltas šalto prakaito
Valerijonas tokiais atvejais padeda.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Nežinau, niekada nebandžiau.Artūras S link=topic=95.msg52725#msg52725 date=1169586174 rašė čia:
Bookmarks