Užvesim.Tuos pinigus geriau išleisk klube, nes su tokiu biudžetu gros blogiau už gamyklinę.Nieko asmeniško, tokia tikrovė. O![]()
Sveiki.
Pibrendo reikalas išsirinkt padoresnius garsekalbius į savo bliūdą.
Taigi turiu stiprintuvą RTO firmos, modelio dabar tikslaus nepasakysiu (2x75W@4ohm). Grotuvas senas Pioneer. Klausoma muzika dažniausiai nesunkus rockas (dabar naujausia Linkin Park albuma dažnai suku). Ko noriu iš garso: labai nemėgstų aštrumo, šaižumo, bet noriu kad grotų lengvai ir detaliai, kad garsas lengvai užpildytų erdvę. Budžiatas tarkim iki 500 Lt, atskirai bus instaliacija. Tai gal užvesit ant kelio![]()
Užvesim.Tuos pinigus geriau išleisk klube, nes su tokiu biudžetu gros blogiau už gamyklinę.Nieko asmeniško, tokia tikrovė. O![]()
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Neproblema, tada didinam biudžiatąHigh end komponentų nereikia.
Na Artūras tikrai persistengė, nebus blogiau nei gamykliniai. Modelis- senas nieko nereiškia, tau 2metai man 10metų
stiprintuvą iš kart lauk gali mest.
Chmm...
Tai kaip suprantu su turimais aparatais neišsiversiu.
Nors apie stiprintuvą maniau kad jis padorios vokiečių firmos, matyt klydau
Magas pioneer deh2030 lygtai, tai kaip suprantu keisiuNors norėčiau viską paeiliui. Pirmiausia noriu pirkti akustiką. Ka pasiūlytumėt pagal mano mėgstamą muziką, kaip sakiau labiausiai nemėgstų aštrumo, bet noriu kad skambėtų detaliai.
Dar kaip supratau norit kad apibreščiau tiksliau biudžiatą. Nėra jis tikslus. Tiesiog nesu audiofilas, todėl nenorėčiau jokių aukščiausios klasės komponentų. Tiesiog pagal mano pageidavimus, kad būtų "ala kainos verti" daigtai![]()
mano nuomone:TomasT link=topic=6226.msg63830#msg63830 date=1185440910 rašė čia:
zema klase iki ~500lt
vidutine klase ~500lt-1000lt
Auksta ~1000-2000lt
Auksciausia 2000lt + (kiek esu mates iki 10000lt ir jauciu ne riba)
nu as cia parasiau savo nuomone, bet pagal sita sistema nori pigesniu nei uz 2000lt komponentu? :smt040
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
Na jei šitas grupavimas vien tik už komponentus tarkim, tai taikyčiau į vidutinę klasę. Išbėdos į pradine aukštą O![]()
Jau vien tavo grotuvas nesugebes ispildyt reikalavimu.Nusipirk kita ir bandyk pagal ji derint.Uz suma iki 1000lt pasirinkimas didziulis.Bandyk ieskot komponentu su silkiniu aukstadazniu,bet ir jie nevisi groja svelniai.O rokas ir taip nepasizymi super svelnumu O![]()
http://www.gsp.projektas.lt/komponen...siakalbiai.htm
Du paskutiniai variantai
http://www.audiokomponentai.lt/kompgarsiakalbiai.htm
JL, MB quart, RS audio... Manu visi tikrai DAUG geresni uz stock garsiakalbius.
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
Pirk pakankamai jautrius geros firmos komponentus, gerai paruošk duris ir panaudok gerą grotuvą.Štai tau ir biudžetinė sistema.Prie viso to reikia žinoti kaip viską padaryti.
Taigi zavas siūlo peerless komponentus arba buitinius garsiukus. Nors tas gsp kaip pardavėjas pasitikėjimo nekelia.
Artūrai, žinau kad naiviai skamba, bet gal kokį konkretų pvz gali parašyt, kad ir iš tamstos atstovaujamų produktų (grotuvas+komponentai). Bet kažkaip visur perskaitau, kad grotuvų stiprintuvai nieko verti, ir būtina naudot atskirą...
Atskiras stipras žinoma geriau ir dar geriau geras stipras, bet kalbam apie mažus biudžetus.Normalūs stiprai kainuoja nuo 1500lt už dvikanalį.nuo mago siūlyčiau Focal A seriją arba iš Alpine pigių serijų.Nuo mago nežinau kas geriau už A seriją.Gal kas parekomenduotų ką nors daugiau.
Mane domina konkretūs variantai vien dėl to, kad tų variantų begalės, ir visų tikrai neisiu ir neklausysiu...
Dar šiandien išsitraukiau iš po sėdynės stiprintuvą pažiurėt. Tikslus modelis RTO SX-4002 Plus. Ar integruotas mago stiprituvas (tarkim 1000Lt vertės) geriau už šį :smt017
Greičiausiai kad ne.
Bookmarks