Tai va, nusipirkau Alpine 9853 ir klausant radija viskas ok, garsas yra ir viskas gerai reguliuojasi, bet idejus cd nera garso. ekrane rodo kaip isijungia daina, rodo jos pavadinima, kiek praejo dainos sekundziu ir t.t., bet jokio garso. Perjungus ant radijos, vel yra garsas. Kame vinys gali buti? po visa meniu isnarsiau, bet radau tik power funkcija, kuri atjungia mago vidini stiprintuva ir palieka tik lineikas, tai tada isvis nebuna garsi, net ant radijos. Ar cia jau kazkas viduje mago negerai? kai pirkau zmogus idejas cd buvo ir viskas lyg ir veike... mistika cia man. Labai laukiu jusu pagalbos. Aciu.

Reply With Quote
ir kiek suprantu ten dar yra kazkoks stiprintuvas prie tu garsiakalbiu. Tai is euro fiskes iseinantis laidas (melyna/balta) jungiasi su laidu to stiprintuvo (melyna ar melyna/balta), bet tada groja tik radija, o kai vietoj euro fiskes melyna/balta laido ijungiu i ta stiprintuvo laida is alpine originalios fiskes tiesiai iseinanti rozini ("amp. remote" jei naklystu), tai garsas yra ir is cd ir is radios. BET kai savo masinoje pajungiu draugo Alpine CDA-9847R tai to amp. remote nereikia, o uztenka kad butu ijungtas melyna/balta laidas is euro fiskes. Ir su draugo alpine daug svaresnis garsas is cd nei su maniskiu. O is radios tas pats. Mano magelis Alpine CDA-9853 pas drauga bmw e36 318is coupe veikia be jokiu amp. remote laidu, bet pas ji priekyje ne 3juoste sistema ir gale pakeisti garsiakalbiai. Tai nepagaunu esmes, kodel pas mane kai pasijungiau, kad vistik grotu cd, tai tuner kokybe kurkas geresne uz cd.. gal kazkokius laidus atitinkamai reikia jungti?

artyman:

Bookmarks