jo zinutes tai ne iskarto atsiranda atsakius...
+37061857133 edmas
jo zinutes tai ne iskarto atsiranda atsakius...
o kada daugiau sulietuvinsit? Truputi makalyne,bet visai nieko nu iprasim ir bus gerai... pastebejau,kad kures istrynes zinutes taos ir atsirade pm...
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
kur mano avatara, parašas ir viena iš aukščiausių reputacijų?
ir šitas skriptas - [img][/img] nedirba.........
Last edited by Ernestas; 2008-12-19 at 10:58 PM.
Nu gi pakentėkite, kątik tas forumas buvo pakeistas.
O čia vien vertimui belekiek laiko reikia, o ką jau kalbėti apie klaidų ieškojimą.. Gal kas nori po kodą pasiknisti
jo skriptas veika bet nevisur
pvz čia gerai
+37061857133 edmas
Aš apskritai labiau pageidaučiau, kad visos nuotraukos, priekabos ir taip toliau būtų talpinamos pačiam forume, o ne kažkur kitur. Žymiai paprasčiau prižiūrėti viską. Sakykim jau daugiau pats variklis nesikeis, nes nebėra geresnio (nebent savo rašyt) tačiau vis tiek geriau, kad forumas nepriklausytų nuo kitų svetainių\serverių darbo. Resursų mes turim, taip kad taupyti nėra ko
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
nu sitoks perdarymas labai pagelbetu duomenu archyvavimui, kas pvz liecia paieska daugiau nei puses metu temose
gal si karta pavyks normalia galerija padaryti?
nuotrauku albumas man patinka
geras dalykas tas DUK, bus galima pvz ikelti kokia nors tema pavadinimu "kokios dezes/stiprintuvo reik mano SWR'ui"
Kas liečia kasdienį naršymą tai nejaučiu jokio skirtumo kaip kad buvo.Tiesiog išvaizda šiek tiek kitokia ir tiek.Pliusas tas , kad daugiau galimybių.Manau reiktų šį varikliuką ir palikti.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
o kaip del senbuviu skilties? ten gru temu buvo, yapc man idomu kur prapuole i-klubo logotipo kurimo tema
Niekur nedingus ta grupė, gal dar tik teisės grybauja. Jeigu artimiausiu metu neatsidarys parašyk PM.
nuoroda į "šiandienos žinutės" rodo tik 24h. žinutes? nuoroda nepasikeičia, kaip duk parašyta į 'New Posts' jeigu prisilogini
Last edited by S; 2008-12-21 at 04:26 PM.
Reikia įkelti failiuką.Niekaip nepavyksta.Lyg ir kraunasi, bet nasigauna.Failą kraunu į žinutę.
Šiek tiek pasigilinau į albumo galimybes. Jos mimalios, tačiau praktiškai turėtų užtekti. Albumas gali būti arba viešas, matomas pagal bendras forumo taisykles, arba privatus - tai yra matomas tik tiems kas yra kontaktuose ir moderatoriams.
Pagal bendras taisykles, albumai gali būti peržiūrimi tik registruotiems nariams. Tačiau konkrečias nuotraukas galite parodyti ir neregistruotiems. Nuoroda yra po kiekviena nuotrauka prisijungus su savininko teisėmis. Mano manymu, tokios taisyklės yra optimalios daugumai.
Maksimalus nuotraukų formatas 1024x1024, skaičius neribotas.
Norėčiau pridurti, kad tiems, kurie negauna patvirtinimo dėl accounto aktyvavimo, pasitikrinkite ar nėra įjungtas spam guar'das. Būtent dėl jo kaltės sukau keletą dienų kodėl negaunu laiško. Mano atveju, yahoo i-klubo laišką atpažindavo kaip spam'ą.
http://forumas.i-klubas.lt/forumdisplay.php?f=41 einant pagal šią nuorodą matosi:" EMMA sportinė veikla" ir mano rašyta paskutinė tema: "Kaunas 2008 rezultatai".
Ir toliau einant į http://forumas.i-klubas.lt/forumdisplay.php?f=31 nesimato nei mano paskutinės rašytos temos, nei temos "Po Kauno varžybų".
Manau kažkas ne taip veikia.Foto galerijos testavimas temą taip pat matau tik iš pagrindinio ir sekančio puslapio.Toliau nieko nėra.Turiu eiti tik spausdamas tiesioginę nuorodą.
Edit funkcija galioja tik tada jei mano yra paskutinis postas temoje.Jei kas nors parašo tai dingsta Edit.
Last edited by Artūras S; 2008-12-21 at 09:48 PM.
Parašius žinutę į kokią nors temą ta tema neatkeliama į pradžią.Man atrodo temos grupuojamos pagal abėcėlę.Sename forume tokia funkcija buvo, gal galima ir šitame tai padaryti?Žodžiu parašai ir po to jei nori surasti turi knistis ieškodamas tos temos po visą sąrašą.
viskas veikia gerai nevaryk dievo i medį, apačioje yra (Rodymo nustatymai) pasirink rūšiavimas pagal "naujausia žinutė", rūšiavimo tvarka "mažėjančiai" , o dėl edit ArtūrasM sakė žodis ne žvirblis tyčia taip padarė, nes jei aš pacituosiu o tu padarysi edit tai nesamonė gausis. net po tavęs jei niekas neparašė po kažkurio laiko irgi dingsta galmybė redaguoti, taigi dėmesio visiems rašykime atsakingai
Last edited by Edmas; 2008-12-21 at 10:21 PM. Priežastis: gramatinės klaidos
+37061857133 edmas
Na tu parašei, o edit mano poste dar yra.Nematau apačioje rodymų nustatymo.Jau dingo kai parašiau šitą.
Rodymo nustatymas veikia, bet tik konkrečiam atvejui.Jei išėjai ir įeini iš naujo, tai reikia vėl nusistatyti nes sistema neatsimena.Manau visai gerai būtų šitą funkciją nustatyti "kietai" visam forumui.Taip kaip buvo senajame.Aišku jei leidžia tech. galimybės.
Last edited by Artūras S; 2008-12-21 at 10:52 PM.
rodymų nustatymai tik temų sąraše. temos viduje ir nerasi http://forumas.i-klubas.lt/forumdisplay.php?f=41 eik čia ir ieškok . o dėl edit tiksliai negaliu pasakyti, bet kaip kalbėjau su artūru sakė taip kaip parašiau aukščiau ir gal dar sugriežtins ir paliks
+37061857133 edmas
Yra šiokia tokia specifika žinučių pažymėjimo skaitytomis. Jeigu eini tiesiai į temą aplenkdamas patį forumą, žinutė pažymima skaityta, tačiau forumas rodomas kaip turintis neskaitytų žinučių. Nenoriu dabar keisti sistemos, lai viskas nusistovi. Jeigu matysim kad eigoj tai erzina, tada bandysim kitą būdą.
Viskas funkcionalu ir pazangu. Bet jauciuosi kaip svetimuose namuose - nieko pazistamo...
Vilmantai, na aš suprantu kad tai ne tas prie ko priprasta. Tačiau paprastai žmonės pripranta O priprattus, nemanau kad kils noras grąžinti seną versiją. Dar iš kitos pusės, daugiau variklis nebus keičiamas, nes šis yra pats geriausias, licenzija nupirkta amžina. bus tik kosmetiniai atnaujinimai.
Supratau mintį, matau nepatogumą ir aš. Perbėgus nustatymus tokios opcijos neradau, tačiau manau blogiausiu atveju bus koks nors modas. Manau čia yra politika neskatinti temos dirbtinio pakėlimo. Kam reikia, tas gali susirūšiuoti arba užsiprenumeruoti temą. Įpratus prie seno varianto nepatogu.
Šiaip yra naudinga funkcija „Naujos Žinutės".
Dar pasigendu tų funkcijų kur Eiti į puslapio apačią ir Eiti į puslapio viršų.Buvo patogu.
Bookmarks