O kaip dabar skaityti tas žinutes kurios buvo manini atsakytos, kaip buvo sename forume?
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Gal „Greitos nuorodos" >> Užprenumeruotos Temos padės?
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Viršuje yran aujos žinutės. Ten rodo visas nuo paskutinio apsilankymo. Visai patogu
Last edited by Artūras S; 2008-12-23 at 12:15 PM.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Kad nekiltų papildomų minčių - smagu, kad vyksta darbai gerinant forumą
Kad kiltų papildomų klausimų - Arturui-M karts nuo karto man atrodo darbų pritrūksta, tada mums tenka prie naujovių pratintis
Kolkas nieko čia nesuprantu
Ot tai ačiū, ot tai dėkui kad žmogui kuris apie 18 valandų į parą dirba, dar jam trūksta darbo
O prie naujovių pratintis reikia dėl to, kad nesustabarėtum, net ir aš senas krienas būdamas tai suprantu
Beje, ankstesnis keitimas praėjo mažiau pastebėtas
Yra virs postu mygtukas "View First Unread"
Pastebejau kad tu vokeliu paaiskinimuose apacioje kaireje bent pas mane vienas is ju taip pavadintas "Karštos temos su naujomis xinutėmis"
gramatikos klaidų buvau radęs ir daugiau. pvz pulte "userCP" dar buvo kažkuris iš meniu punktų, dar kažkur kelis buvau aptikęs, bet tai neesmė jie palaipsniui taisosi "valdžios" pagalba...
+37061857133 edmas
Kad taisosi viskas tai neabejoju tik jei kas pastebejes pranesa manau palengvina visa si reikala tvarkytojams
Rašykit, ne taip paprasta pastebėti visas klaidas...
neesminis klausimas, nerandu kur laiko formatą pasikeisti iš 12 į 24
+37061857133 edmas
ir laikrodis blogai rodo
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
siaip galetu but galima savo rasytus postus taisyti visa laika. O dabar po 5min jau nebegali - turi rasyt nauja.
žodis ne žvirblis galvok ką rašai. jei aš tave pacituosiu o to pakeisi savo tekstą - balaganas gausis. o dabar negalėdamas redaguoti savo žinutės prieš publikuodamas du kart skaityk ir bus klaidų mažiau ir forumas tvarkingesnis ir mažiau nereikšmingų rašinėjimų nes "spameris" visada bus skriaudžiamas. atsuktuvas kažkur ai va kaip pirštu i akį. o laikas rodo gerai pasidariau gmt +2 ir gerai tik užknisa 12h formatas
+37061857133 edmas
Yra viena problema su registruotais dalyviais ir negalinčiais prisijungti. Dauguma užklausą dėl prisijungimo problemos rašo iš elektroninio pašto adreso, kuris yra neregistruotas forume. Tokiu atveju prašymas yra paprasčiausiai ignoruojamas. Aš negaliu patikėti kiekvienu prašymu suteikti prisijungimo duomenis asmeniui, jeigu nesu garantuotas kad būtent jis yra tas kas skelbiasi. Taigi prašau esant problemai pateikti kažkokius tai požymius iš savo profilio forume. Minimum turi būti pteikiamas nikas, registruotas emailas forume ir naujas emailas, jeigu senas jau nebeveikia.
Visiems kitiems rekomenduoju į savo dalyvio profilius surašyti realius duomenis, o ne taip kaip yra dabar. Papildomas kontaktas (skype, ICQ, tel. Nr. ir kt) tikrai yra į naudą visiems.
Pakeista. Laiko juosta pas visus turi būti +2 jeigu Lietuvoj.
Vis dar žmones kamuoja prisijungimo prie forumo problema pakeitus variklį. Kaip suprantu ir nauja registracija labai daug kam nelabai limpa prie širdis. Tikrindamas paštą radau:
Švelniai šnekant pralinksmino, thanks Karoliui, tik nežinau ar pavyko jam užsiregistruotiHebra, as suprantu kad norit apsaugot nuo kvailiu vartotoju. BEt registracija tikrai galite supaprastinti
Taip.Pastoviai susiduriu su šia problema.Nepriima slaptažodžio.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
nu jokių bedų neturiu su prisijungimu tik sukelia nepatoguma, kad negali trint ar redaguot savo pranešimų.
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
jop, kad negali redaguot - negerai.
Muzika tai garsai ir virpesiai
Hello Visiems,
dziugu matyti visus ))
Pagaliau pavyko persiregistuoti... Malonaus bendravimo!
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Nei čia ponas nei čia ką.... tiesiog susišukavęs iš ryto ))))
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Yep... žmona neleido daugiau žaist )))
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Hmmm ar čia man vienam streikuoja? neveikia ( Naujos žinutės ) Meta Database error
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
tas pats ir pas mane...
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
Bookmarks