Reikia parinkinėti diskus ir mokėti įrašyti.Gamykliniai skaitytuvai dažniausiai nepritaikyti R diskams, todėl juos klausant trumpinamasd grotuvo amžius.Pirkite originalus ir nebus bėdos.
gal kas turite ideju ar siaip pasidalinkite patirtimi kas kaip irasinejate audio cd muzika kad atkurtu gamykliniai magai? mano cd ceinzeris kiek supratau labai yra isrankus kompaktams, keliu net originalu neskaito, o draugas va idejo pacio irasyta cd, kiek sake su 32 greiciu irasinejo ir viskas veikia, o as nusipirkau viena cd isirasiau 32 greiciu - neveikia, dabar kazkoki radau kompakta irasiau audio cd ant pacio leciausio greicio, t.y. atrodo 4 ir vistiek raso ERROR :smt021
KAIP KLAUSYTI MUZIKOS HEBRA PADEKITE artyman:
Reikia parinkinėti diskus ir mokėti įrašyti.Gamykliniai skaitytuvai dažniausiai nepritaikyti R diskams, todėl juos klausant trumpinamasd grotuvo amžius.Pirkite originalus ir nebus bėdos.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Lengva pasakyt....Artūras S link=topic=6350.msg64933#msg64933 date=1187624688 rašė čia:
ai man metus atlaikys o toliau gali jis ir nudvesti, man nesvarbu :supz:
SKaitinejau sita foruma radau kad reikia irasineti pirma is mp3 verciant i wav, tada parsisiunciau jusu rekomenduota programa easy cd-cda extractor ir su ja rasau audio files.
Draugas irase ant 32 greicio pasijungiau savo masinoj - groja :smt017
as pasiemiau is jo toki panasu kompakta irasiau pirma pavertes i wav, tada ant 4 greicio, ir vistiek neprskaito cd :smt022 :smt022 :smt022
speju kad gali buti ne tik kompakto problema bet ir is kokio kompo rasai reiksmes turi. reikes pabandyti sony audio cd nusipirkt :smt020
Gali būti kaltas ne kompas ,o pats CD įrašymo įrengimas (revraiteris) 99% kad taip ir bus.O kompaktai iš bandytų labiausiai patiko verbatim juodi :smt023rafinuotas link=topic=6350.msg64939#msg64939 date=1187642933 rašė čia:
tiketina kad pats cd irenginys kaltas as irgi taip manau.... :smt021
Bookmarks