Turiu scanspeak 15w8531 jei neklystuužteks visiems norintiems
![]()
Galvoju keist priešbosius tik neapsisprendžiu ka dėt nes noriu apseit be boso, o žemų vistiek reik O.Gerai būtų kad grotų į dureles ir nereikėtų dėžučių(jom baisiai vietos nėra),gros trijuostėj sitemoj klausoma muzika labai įvairi.Galvoju apie scan speak bet galbut yra ir kitų varijantų ,ačių už mintis
Turiu scanspeak 15w8531 jei neklystuužteks visiems norintiems
![]()
Be boso sitemoje su 15w gali neuztekti zemu.
o jei 18w? OArunas B link=topic=6401.msg65303#msg65303 date=1188656443 rašė čia:
![]()
Tai žmogus apie tai ir galvoja, bet klausia alternatyvių variantų.Įsiskaityk į pirmą postą.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Man labai labai knieti deti sudvejintus 15w-difuzoriu plotas gaunasi 190, tuo tarpu 18w-tik 150Tik tie pinigai...
Mindaugas 869980106
Kiek matau mintys sugrįžta prie to pačio,o kaip pavyzdžiui rs audio,dyn audio,morel butu ka iš jų rinktis :smt017 ?Ar imt scan speak 18w ir nesukt sau galvos
parduodu dynaudio mw180 jei įtalpinsi(difuzorius 20cm,korpusas 24cm)boso gylis ir artikuliacija puiki
Ir kiek tie Dynaudio kainuoja?..
Mindaugas 869980106
650lt.labai mažai naudoti namie, su dėžutėm. (nauji apie 1200)
Gal kas žino kuom skirsis grojimas dynaudio mw180 nuo scan speak 18w kurių žemi bus natūralesni norėčiau kad būtų lengvas ir greitas žemas.Žiūrejau dynaudio mw180 turėtų tilpt jeigu nereik dėžučių jiems
Kazin kaip skambetu, jei prie Dynaudio mw180 prideti Morel MT23, atskiriant ties kokiais 1.6kHz? Ar netruktu viduriu? Ir ar pavyktu suderint ju fazes?
Mindaugas 869980106
manai moreliai nuo 1,6 temps :smt017DMA link=topic=6401.msg65401#msg65401 date=1188833725 rašė čia:
Temps balselis bus toks cyp cyp cyp labai vyro vokalas turetų gražus but O![]()
Dynaudio bosiukas žinoma greitesnis už scan speak,jo artikuliacija kaip minėjo Deivisc labai gera.Be to Dynaudio natūraliau skambaO scan'ai turintys tokius parametrus šiaip yra neprilygstami "kalbasintojai" žiūrint tarkim 18cm kategorijoje,bet yra pakankamai nemažai greitesnių ,naturalesnių garsiakalbių.
Dabar kiek atsimenu Dynaudio vis tik reikia dežučių,na bent jau 160 modeliui,nebent tai būtų GT versija ,kuri labiau durim pritaikyta. O Scanai kiek teko domėtis visi be išimties yra fazikiniai garsiakalbiai ir po analizės supratau,kad bene vienintelis modelis 18w/8535 tiktų į duris.Aš šiaip greičiausiai rinkčiausi pastarąjį variantą vis tik jei važinėsi be boso ,tai labai pravers scan savybės,o visus natūralumus gali gaudyt kur tik nori tik ne mašinoj,jokeŠiaip dynaudio girdėjau namuose dydeli keturi blynai,su išlyginta spl kreive,visiškai neišsišokantis garsas,jaučiasi tik stipriam gabalui užgrojus.,tad daug kam gali ir nepatikt :dauzau:
Kas klausė dėl dynaudio 180 panaudojimo dvijuostėje... nebandyčiau...
Tai tokie mano asmeninia pastebėjimai...
P.S. Beje šiandien buvau užlėkęs į RCL'ą scanam grotų,užsakymų du mėnesius nepriiminės![]()
Dėkui marko pateikei medžiagos pamastymam, tik va idomu 20cm difuzorius jeigu paimčiau deivio siūlomus irgi turėtų biski kalbasint?
Velnias žino mašinoj Dynaudio negirdėjau,bet manau priešbosis nebus labai stipriai išreikštas,čia jau Dynaudio inžinierių filosofija.Bet kaip minėjau neesu tikras kaip rs180 durelėse jaustūsi,lyg esu matęs instalą tiesiai į durelių tūrį,bet kas ten gavosi velnias žino.Šiaip dažnai geriau prastesnis garsiakalbis ,bet gerai išpildytas,nei labai geras,bet belekaip sudėtas... Nesakau ,kad scan prastas,pats kelias dienas kaip 15w susidėjau į 10l dežutes,rezultatu maždaug esu patenkintassobaka link=topic=6401.msg65408#msg65408 date=1188839973 rašė čia:
![]()
Asmeniškai pats jei daryčiau trijuostę mašinai dečiau kažką iš pigesnių alternatyvų,vis tik jis negros vidurių.Pats nebandęs daugybės garsiakalbių,bet manau būtų verta pasižvalgyt diy specų testus,kartais garsiakalbis už 30usd pasižymės geresniu midbasu nei koks brangesnis...
dynaudio dvijuostei kažin nors parametrai ir kreivė rodo kad galima jei aukštus labai žemai paleisi, kai rinkausi ką pirkt ar dynaudio ar scan speak revelator(nes nėra iš ko daugiau rinktis,moreliai tragedija su žemais) likau prie dynaudio nes jie visai nekalbasina o groja, bosinė gitara naturaliai išreikšta, o scanai žemų daug bet jie negreiti ir neartikuliuoti jų arkliukas vidutiniai dažniai.parduodu todėl kad tai automobiliniai garsiukai noriu naminiu tokių pačių arba dar krutesnių jei tokių yra.
Va būtent ,ne kilbasina ,o groja... Beje Deivio kaina labai nebloga... Tik įdomu kaip su tinkamumu i durelių tūrį ,a?DEIVISC link=topic=6401.msg65414#msg65414 date=1188847779 rašė čia:
30 ltr. uždara dežė, manau durelės pan.
Tai teoriniai pamastymai daugumoje. Kazin, ar realiai su pilnai sukomplektuota sistema skirtuma labai pajausi?
Idomu ar sis atvejis galioja: kuo brangiau - tuo geriau?
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
žodžiu deivio kaina gera tai ir pabandysiu Onepatiks bus mažesnis nuostolis parduodant negu kad pirkčiau naujus :wink: .Tuom kart apsisprendžiau daba tik su stiprintuva nusprest beliko ka daryt :smt017
o kokio lygio priesbosiu reiktu dvijuostei sistemai, jei galva pioneer88, stipras lm 3875, auksti morel mt22, yra ir subas hx300. nu noretusi ko nors kad uz sirdies vokalas griebtu ir dinamikos priesbosiui nestigtu. gal kokie fostex tiktu?
patarciau priesbosi HELIX RS 806 100/130w 44hz-5khz 91 db 1w/1m 4omu 67mm gylis dvieju priesbosiu kaina 729
Gal galėtum papasakoti koks bosas gaunasi su šiais priešbosiais.Manau jei siūlai tai esi su jais kažką daręs ir žinai kas gali gautis.Būtų įdomu sužinoti.AUTOBASS link=topic=6401.msg66254#msg66254 date=1190888806 rašė čia:
gilus tikslus bosas vienintelis midbasas kuris man yra padares ispudi as pats jeis prekiauju rasykit man asmenine zinute nes uz reklama cia baudzia O![]()
Jei gilus tai su vidutiniais bus problemų.Reiškia dvijuostei netinka.
Nu nepasakyciau siaip man visada trukdavo viduriu o juos isidejes kaip tik atsirado ir zemas ir viduriai cia reikia paciam paklausyti
O man rodos, kad čia kišam kuom prekiaujam..
jei ka geriau gali pasiulyti uz tokia kaina mielu noru prekiauciau kita produkcija paprasciausiai yra mano nuomone siaip pasiulyciau tau dar geresniu bet jau midbasai prasideda daug daugiau nei 1000lt tai butu brax
o brax ir helix fisheris gamina
Bookmarks