Dynaudio bosiukas žinoma greitesnis už scan speak,jo artikuliacija kaip minėjo Deivisc labai gera.Be to Dynaudio natūraliau skamba O scan'ai turintys tokius parametrus šiaip yra neprilygstami "kalbasintojai" žiūrint tarkim 18cm kategorijoje,bet yra pakankamai nemažai greitesnių ,naturalesnių garsiakalbių.
Dabar kiek atsimenu Dynaudio vis tik reikia dežučių,na bent jau 160 modeliui,nebent tai būtų GT versija ,kuri labiau durim pritaikyta. O Scanai kiek teko domėtis visi be išimties yra fazikiniai garsiakalbiai ir po analizės supratau,kad bene vienintelis modelis 18w/8535 tiktų į duris.Aš šiaip greičiausiai rinkčiausi pastarąjį variantą vis tik jei važinėsi be boso ,tai labai pravers scan savybės,o visus natūralumus gali gaudyt kur tik nori tik ne mašinoj,joke Šiaip dynaudio girdėjau namuose dydeli keturi blynai,su išlyginta spl kreive,visiškai neišsišokantis garsas,jaučiasi tik stipriam gabalui užgrojus.,tad daug kam gali ir nepatikt :dauzau:
Kas klausė dėl dynaudio 180 panaudojimo dvijuostėje... nebandyčiau...
Tai tokie mano asmeninia pastebėjimai...
P.S. Beje šiandien buvau užlėkęs į RCL'ą scanam grotų,užsakymų du mėnesius nepriiminės