Citata sticas link=topic=6435.msg65585#msg65585 date=1189352158 rašė čia:
o kitas klausimas esu ne leituvoi tai tokio dalyko kaip fazikas nelabai turiu laiko ieskot ir nelabai rasciau tikriausiai. ar negaleciau paprasciausiai vietoj jo panaudoti is santechniku paimti 10cm skersmens plastikinio vamzdzio? nes palei mane tas fazikas irgi plastmasinis ar ne?
Gali, bet reiktų galus užapvalinti. Manau paieškojęs ir anglijoje raščiau.

dar kitas klausimas deže 40 litru jau aišku tokia ir darysiu( aciu BigBugui O ) tik sakykit skaičiau kažkur forume kad geriau kai būna kuo mažiau lygiagreciu sienu ta prasme neverta daryti kubo formos. viena siena geriau pakreipti sonu.ar tai tiesa?
Aš sau nedrįstu pasidaryti bosui dėžės nes dar daug grybauju. Tai taip pat patarčiau manimi nepasitikėti, aš už rezultatą neatsakau. Beto, kadangi esi anglijoje, tai turbūt uždirbi, tad galėtum lietuvoje paprašyt pas kokį instalerį, kad tau paskaičiuotų....

dar kitas klausimas ar is tu 40 litru skaiciuojant reikia atimti pacio subo uzimama turi?ant poperiu parašyta ten 0,kazkiek kubiniu inciu. tai ar skaiciuot paprastai. ar atimti subo uzimama turi?
Reikia atimti subo užimamą tūrį.

dar kitas klausimas ar turi kokia reiksme kiek bus tas fazikas islindes i isore ar kiek i vidu ir i kokia puse jis bus isvestas?
Kiek fazikas iš lindęs į išorę neturi reikšmės, bet jis turėtų būti toje pačioje pusėje kaip ir garsekalbis.