aš klijuoju iš pradžių laukinę skardą,, tada tą kuri matoma nuemus apšyvkę
sveiki va turiu bitumo ir yra duru kurias reikia iskloti bitumu tai
1 nuemus apsivke bitumu klijuoti pirma skarda
2 paskui klijuoti ta kita paskutine skarda kur uz jos laukas bet kaip man ten isklijuoti nes labai mazos skyles, o ar galima klijuoti nedideliais gabaliukais
Moskvich,2140 Bp los angeles mp71, GT series speakers
aš klijuoju iš pradžių laukinę skardą,, tada tą kuri matoma nuemus apšyvkę
Klijuoji laukine skarda pirmiausiai nes jei pradesi klijuoti vidine pirmiau tai uzklijaves skyles neturesi iejimo duru vidun. Gabaliukais galima ir mazais, jei didelius sudetinga, o kartais ir neimanoma, dideliu ikisti.
na kolkas padariau gal ir ne taip isklijavau dabar po apsivke skarda, o dabar teks klijuoti lauko skarda
ant kitu duru pradesiu nuo lauko skardos
bet kaip pasiekti per tas mazas skyles kiek imanoma daugiau laukines skardos?? :smt017 ar uztenka tiek kiek per didzias uzkist imanoma??![]()
yra klausimas pz galine palange irgi reikia klijuoti bituma>? is virsaus ir is bagazines po apacia>? ar tik is virsaus dekui
jai turi bitumo klijuok blogiau negus,pats ziurek ar vibruoja-barska viena puse isklijavus
bitumo problemos nera nusipirkti O![]()
o tarkim kaip geriau klijuoti bitumu viena puse ir kita pusta guma, ar abi bitumu? Ar pasijaus juntamas garso sulaikymo skirtumas?
man iskilo kitokis klausimelis: dengiant bitumu visa kebula, koki sluoksni daryti? toki kaip durelese (2-3 sluoksnius) ar pilnai pakanka vieno? ir ar verta deti pusta guma ant virsaus(dureliu sis klausimas neliecia) :smt017
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
Kuo daugiau sluoksnių suklijuosi tuo geresnis rezultatas gausis, tik kuo storiau klijuosi tuo bus sunkiau surinkti visą apdailą.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
nu aiskubent jau pora sluoksniu dedant apdaila neturetu buti problemu surinkti... arba tiesiog storinti didziausio triuksmo zidiniuose (pvz posparnes) O
dekui :smt023
na o pusta guma visam kebului verta deti? (nes pvz stogas tai vibratorius pas mane)
Jeigu gaunasi įdėti tai viskas gerai.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Jei stogas vibruoja labai tai pirmiau bitumo kelis sluoksnius, o po to jei dar ir pusta guma telpa dek ir ja. Mano A6 stogui prireike triju sluoksniu bitumo nuraminti vibravimus.Black Scorpio link=topic=6464.msg66218#msg66218 date=1190811442 rašė čia:
turetu tilpti gal... ten apie 3-4cm tarpas yra tarp skardos ir apdailos Ovienu zodziu pirmenybe bitumui?
labai idomus klausimas kyla as isklijavau duru kelevio vidu bitumu bet palikau is virsaus ir is kaires puses 10 cm nedaklijuota gabala ar tai mieko tokio>? nes negaliu ten daeiti
Manau pagrinda jau padarei - rezutatui tas nelabai turetu itakoti
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
vz pasidariau duru garso izoliacija. isorine dejau bituma visa tolygiai be tarpu o vidine vietomis bitumu bet tik lopais(per daug laidu ir skyliu ir visa kita ko) ir per visa istisai pusta guma... paskui vienas tpx pasake kad pusta guma det ant duru isorines skardos... na vz yra te kox skirtumas ar nelb?
ir dar ar bitumas ant vidines skardos duos man koki didesni efekta jei ji klijuociau tolygiai kaip ir isorine skarda?
p.s. neskaitant vibraciju sumazejimo 95% durys darinejasi kaip limo...![]()
aj vat yra dar viena tokia problema, budamas visiskai zalias (zalesnis uz pati zaliausia) dedamas garsiukus i dureles as jas isdengiau pusta guma, o bitumo nedejau. db kai jau lyg ir noretusi bituma isideti, ta pusta guma maisosi, nes kiek suprantu pirma turi eiti bitumas o tik po to pusta guma....
ta guma nenusiklijuoja, o suplysta per puse ir gaunasi labai jau slyksciai (labai abejoju ar bitumas liptu ant ot reikalo) , faktiskai neimanoma vel palikti svarios skardos... ka daryti? :smt022
Bitumas mažina vibracijas tik tada, kai labai gerai sulimpa su skarda. Susirask kokio atskiedėjo, kad nusivalytų ta guma iki grynos skardos. Jei blogai nuvalysi, efekto nebus. Pūsta guma yra garsui iš gatvės izoliuoti, bitumas-virpesiams slopinti.Black Scorpio link=topic=6464.msg69877#msg69877 date=1197283024 rašė čia:
kazin koks nors dar sh*** ta daikta ima? Ones kazkokius gandus girdejau, kad planuoja uzdrausti tokius dalykus kaip 646, 647, 649 ir t.t. :smt017 be to tam tikru vietu yra kur nesinoretu dazu pazeisti O
![]()
647-649 kur tu tokių matęs pirkt
senukuose, autodazu parduotuveseatvortke link=topic=6464.msg69935#msg69935 date=1197361236 rašė čia:
ne tik mates bet ir turiu O
praktiskai tas pats kas 646, tik riebesni siek tiek, patogiau dazus skiesti su tokiais, nes kadangi jie ilgiau dziusta, todel labiau susileidzia ir dazomas pavirsius lygesnis gaunasi![]()
aj vat, o nefrasas kazin imtu tuos gumos likucius ir klijus? :smt017
OT
niekad nemačiau.
Geras dalykas, bitumą plauna iki spindinčios dažų dangos. OBlack Scorpio link=topic=6464.msg69937#msg69937 date=1197361828 rašė čia:
Bet dažų nepažedžia. :smt023
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
dabar turime galine palange ar ja reiktu isklijuoti bitumu nes ji vibruoja man nuo koloneliu, (koloneles susuktos i medzio drozliu plokste,) bituma klijuoti is abieju pusiu is salono ir is bagazines ?
nepamaisys tikrai jai isklijuosi is abieju pusiu :smt023. o ant ko stovi tavo ta medziu druozliu puokste ant pacios skardos???
dabar ant kaskokios garso izoliacijos nzn kaip tik vadinas tokia balta kaip plevele pusta. Bet ja nulupsiu suklijuosiu bituma o paskui ja atgal uzklijuot? ar pasodinti tik ant bitumo ?
Bookmarks