Jei litu turi tai sausa akuma (dry cell) ir dar kondika :smt020
sveikinaujokas as zn :supz:
Turiu JL 1000/1 stipreka
pioner 1000rms suba
mage clarion 838
ir man dabar reikia kondencatorio nes labai jau truksta srovesautopliuse yra power cell 1100 kazkoks tai akumoliatorius papildomas tipo jis atstoja 100faradu
na ir klausiu jusu nuomoniu , patarimu ka man dbr pirkt ar papildoma akumoliatoriu ar kondencatoriu ??? :smt034
Jei litu turi tai sausa akuma (dry cell) ir dar kondika :smt020
na nedaug tu lytu teturiu max 600lt
O kaip labai tau tos sroves truksta? Ar matavaisi kiek krenta?
Ankery, sakiau juk tau - pirmiausia - normalus laidas! :-D
The only brand I can not stand is a music that I hear.
ir geras generatorius bei pagrindinis akumas![]()
pasmane generatorius stovi 90a o laidai 18 ar 20 kvadratuna kai sviesas ijungiu ir kala zema tai lempos ryskiai pritemsta
![]()
laidas tikrai per plonas tokio galingumo stiprintuvui ...
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
kalk 50 kvadratu laida ir akuma giliu iskrovu kad butu kuo didesnis starinis atidavimas ir nebemirkses
kas paaiskins kas per dalykas dry cell ir kiek lt kainuotu??? ir kosk efektyvus jis??
jau issiaiskinau.... nereikia... bet db paaiskinkit kaip ji pajungti??? jungti prie pagrindinio akumo ar kaip???
na tai bent parodyk ką turi... Vieni kartu su gamykliniu, kiti vietoj gamyklinio...
vis parodyk ka turi. neturiu as!!! bet klausineju kaip yra viskas! :supz:
na tai niekas neatsakys???
na tai atsakiau. ko dar?Alvaro link=topic=6537.msg68246#msg68246 date=1193894451 rašė čia:
na tai tada kaip su gamykliniu?? kaip pajungt?? kad niekas nesusiviltu!![]()
tai man siūlai pradėt spėliot tavo auto modelį, mago modelį ? :smt021
Bookmarks