Citata Artūras S link=topic=6561.msg66841#msg66841 date=1191749467 rašė čia:
Tavo reikalavimai kaip sistemai už 20000lt.. O Viskas ko tu nori ir yra pagrindiniai geros sitemos reikalavimai.Galima naudoti daugelį modelių, bet pusė rezultato priklausys nuo instaliacijos.Kad pigiom priemonėm išgauti pakenčiamą rezultatą, reikalinga turėti žinių ir patirties.Garsiakalbiai už 500-600lt bus pačiū pigiausių serijų ir kelti jiems labai didelius reikalavimus nėra prasmės.Jie gros gerai žemus arba vidutinius.Su tavo minėtu biudžetu apie subą reiktų užmiršti.Reiktų didžiausią dėmesį skirti komponentam, grotuvui, po to stiprintuvui.Parašyta eilės tvarka pagal prioritetą.
Artūrai, tu apie sistemą šiai muzikai iškart galvoji pagal savo kriterijus kokybei. O aš jų nekeliu aukštai. Lyginant tavo patirtį auto-audio ir mano, santykis būtų 1-100 Esu jaunas ir nepatyręs. Noriu pradeti kaip ir visi - nuo žemai, bet tuo pačiu ir kuo geriau. Puikiai suvokiu, kad už šiuos pinigus jums čia tik juokai, bet man pakaks.
Sakai, kad už tokius pinigus komponentai gros arba žemus, arba vidurius. Hmm, viduriuko neįmanoma rast :-D? Speju kaip tik tai gali Rainbow ir Ivolga.
Manau, esi nemažai akustikos girdėjęs, tai gal kokius komponentus pasiūlytum "ant smugio"?
Kazkaip dabar pagalvojau, kad tas sub'as už 300lt nelabai ir gros. Na, kaip jau minejai, viskas atsiremia i patirtį ir žinias. O jų man trūksta. Nors neesu visiškai žalias. Sunku čia :smt017