kad man tik zieda reikia pasidaryti
tik nepamirsk kad kas per dag tas nesveika. nepadaryk ten labai jau ilgo tunelio nuo dinamiko iki dureliu turio
groja kaip iš kibiro
kad man tik zieda reikia pasidaryti
Jei jau taip troksti darytis pats podimus tai patarimas toks: imi nusiperki dauuuug plastelino, nusilipdai podiumo forma ant dureliu, aisku apskaiciuoji skyles i kurias desi garsekalbius ir apdailines ta forma gali aplipdyti stiklo audiniu su derva. Veliau spakliavimas ir dazymas ar medziagos aptraukimas. Kaip tvirtinima prie duru dugneartyman: gali panaudoti faniera...... Sekmes
sitam reikalui labai gerai makrofleksasops:
Jis tinka, bet su juo labai daug darbo.manacas link=topic=6569.msg87345#msg87345 date=1219915093 rašė čia:
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
Sveiki,
Pramaisiau keleta temu apie podiumu gamyba , taciau nepavyko rasti keleto rupimu gamybos niuansu.
Gal kas gales patarti: Keliu sluoksniu pakanka stiklo pluosto podiumu sienutems, planuoju daryti du ir plius paklijuosiu is vidaus bitumu,. vienoj is temu teko skaityti kad reiktu 4 sluoksniu, taciau labai jau nemalonu su juo dirbt, ypac negerai ,kad jis nenori lipti ant nelygiu pavirsiu, ties isgaubimais ir pan.
Dar vienas dalykas, kad forma baigsiu dailinti spaklium, ar kibs iskart ant jo vinilas, nereikia pries tai gruntuoti ar kazka tokio?
beja, kad graziau apsitrauktu su vinilu, po apacia dedama porolono, bet jis turetu buti plonas , o tokio kolkas niekur nerandu. o gal jo isvis nereikia?
tai tiek, jei atsakytu kazkas i mano klausimus , buciau laimingas, nes darbo dar tik puse padaryta o jau atsibodo :mrgreen:
jei tau su stiklo audiniu ir derva sunku dirbti tai kaip tu zadi aptraukt graziai oda tuos podiumus-zodziu mesk tu savo ta sedevra is 2 sluoksniu lauk ir nuvaziuok-pas tuos katrie tuo uzsiima ir tau padarys normalius
Bookmarks