sveiki,
noreciau paklaust vieno dalykelio. cd grotuvas pioneer deh5100 mosfet. tio jis yra su boso valdymu. is jo iseina tik viena linijiniu pora ir ji yra per ta boso valdyma. tai kiek suprantu jis valdo "beleka" ka jungsi nuo linijiniu. daugiau linijiniu isejimu nera. jungiant per tuos linijinius stiprintuva su bosu viskas ok viskas valdosi ir t.t. BET jungiant be boso per tuos pacius linijinius stiprintuva su kolonelemis jos groja tik zema. juk cia kazkokia nesamone. nejaugi pajungus koloneles negalima klausyti normaliai. kaip pvz pas alpine 7860. irgi tik viena pora linijiniu bet gali jungti ir bosa ir kolonkes ir groja visus daznius. tai kaip yra? gal yra kazkokia spec funkcija ant to mago kuri nukanda aukstus ir vidutinius? jei kazinot apsvieskit kaip ja isjungt.nes jau nervas ima.
Tiksliai ne atsimenu, bet reguliuoji tai magas būna išjungtas tada paspaudi func mygtuką tada ji spaudydamas susirandi užrašėlį susijusį su linijinio išėjimu reguliavimu ir ten jis persijungia i pilna linijinio signalą. tik neatsimenu kas per užrašas turėtų būti nes jau seniai tokį turėjau :twisted:
va va. kai isjungtas magas palaikyt reikia func ir tada ten bus. arba full arba sub. bet kad mago dabar ner salia negaliu pabandyt. :cry: bet dekui uz apsvietima labai
Buvau ir as sau toky varianta padres(papildomas lineijkas) tik įjungent ir išjungent sprogimas kolonėlėse buvo, tai nezinau ar verta tokį darba atlikineti :roll:
Man mestrelis aiškino kad nera šituose maguose kazkokio slopintuvelio sake iš kito galima išimineti, bet ilgai aš jo neužlaikiau tokį pardaviau ir daugiau nesigilinau. Manau bus pigiau ir tau i kita magelį pakeist negu su šitu terliotis
siaip man visai px tas pokstelejimas, tik vat jei butu pigu ir greita pasidaryt kad nebutu "pokst", butu visai neblogai... manau galima padaryt su 1 tranzistoriumi, kuris uzsidaro kai nera jokio signalo ir taip uztrumpina isejima, o kai atsiranda signalas - atsidaro. bet kad nepakenktu garso kokybei... juk kuo maziau nesamoniu - tuo geriau, ar ne taip??? i kita maga keist daba ner litu, skamba ganetinai gerai ir beto distancinio aki issivedziau...
Bookmarks