pagal tavo finansius tai sulyciau evr,nes nieko padoresnio neiseina(atsizvelgus i tai,kad dar deze reik daryt)ir tai deze darytis turetum pats
IZANGA:
laba diena, (vakaras), taigi..turiu masinyte(universalas),(wv), preikyje palikau originalias koloneles (palangeje),virs priekiniu sedyniu isidejeu cipukus, (boshmanus...(nes piningu daug skirti negaliu,STUDENTAS :rock: .. taigi dabar noreciau pasidaryti subvuferio deze (pries tai) issirinkti pati garsiakalbi, noriu nelabai kieto zemo, iki 100hz, nes kaip skaiciau, tai kuo maziau Hz, tuo garsas svelnesnis, svaresnis, nes nenoriu islipti skaudancia galva po dienos vazinejimo. sen bei ten. Uk maciau tokius garsiakalbius X-boss kazkokios technologijos, groja tikrai ispudngai (bent jau man taip pasirode.) noriu kazka panasaus pasidaryti ;] . izangos pabaiga
Destymas:
preikyje palikau originalias koloneles (palangeje),virs priekiniu sedyniu isidejeu cipukus, gale palangese yra po viena gamyklini garsiakalbi, vienas sveikas, kitas plyses, ar apsimoka juos keisti? o gal uztektu priekiniu koloneliu , minetu aukstu, ir gal dar gale po viena aukstu ideti? toliau noreciau zemu is galo, nes dureliu nezadu ardyti ir pjaustyti, visas zemas turetu buti dezeje, ant juos planuoju deti stipra. tokios mintys pas mane, noreciau isvysti ka jus apie tai manote, ir galbut kazkas yra dares kazka panasaus..? finansinei kastai +- 200lt (uz deze, garsiakalbi joje,vadinama SUBA )
laukiu atsiliepimu, patarimu, komentaru(padoriu ir logisku )
p.s skaiciau foruma, ir nieko panasaus , konkretaus neradau.
tenkintu kad ir linkai, "uzvedantys ant kelio" ENG kalba (RUSU sunkokai moku,antraip ce nerasyciau ;] manau )
pagal tavo finansius tai sulyciau evr,nes nieko padoresnio neiseina(atsizvelgus i tai,kad dar deze reik daryt)ir tai deze darytis turetum pats
Ivolga drive 12 c ir inkilą nuo medžio didesnį nukabint :supz:
:smt023kreizas link=topic=6649.msg67819#msg67819 date=1193381072 rašė čia:
autoriau, už tokią kainą niekas neišeina..
Dar paskaičiavus, kiek dėžė kainuos... Tai kas lieka garsiaklbiui :smt017
Real master saund (RMS)
www.milgreta.lt ->> rokford'ai
dabar labai saunios kainos
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
Nekuriant naujos temos noriu paklausti kas butu geriau siekiant minksto ir sodraus zemo o ne kalimo
1. pirkt 2 astuntukus rockford ir deti i uzdara deze ( tikiuosi ismanantis zmogus man ja paskaiciuotu)
2. pirkt desimtuka hertz ir bandyti deti i gamintojo rekomenduojama band pas (gal pasidaryciau O )
3. pirkt desimtuka JL ir deti i uzdara deze( atrodo skaicia cia kazkur kad geras rezultatas buna
4. visi variantai netinkami :smt018
nesinori labai daug litu leist, beto nesinori daug vatu kad nereiketu labai daug elektros sunaudoti, masina hecbekas
kam bandpass chedžbeke? piniginės storį nusakyk
pinigai tarkim noreciau(pabreztinai) dinakuiar dviems tilpti i 300 ( JL naujas neiseina 10w3 todel ieskociau naudoto, ka manot apie 10w1?), medziagos dezei man nekainuotu nieko turbut isskyrus medziaga aptraukimui, o rankos atrodo auga is ten kur reikia. Taip pat vatu nesivaikau, kad nekiltu man kokiu nors problemu su maitinimu. Tik noriu sodraus minksto boso papildymui, noretusi kad atgrotu graziai akustine gitara pvz. neretai ir bucika koki paklausau, bet kalimo tikrai nenoriu. Vienu zodziu noriu kuo pigiau viska pasidaryti todel kazko labai super nesitikiu, beto pas mane priekis pakolkas nieko gero.... nereikia kad zemas viska uzgostu
Imk Ivolga Drive 10 c (uzdarai dezei). Tavo varijantui bus liuks :supz: Checbekui, nenaudojant stiprintuvo priekiui, gali ir 8-tuko uztekti, nors nepatariu, nes kada nors, panorejus garsiakalbi pasikeisti, neturesi pasirinkimo - teks ismesti deze :-(
jei nori gitaros klausyt tai siūlyčiau GERĄ priekį pasidaryt ir klausysi.
Jei tik akustine gitara nori klausyt tai galima ir be subo apsieiti. Jei nori minksto zemo siulyciau band pas deze kaltis arba kazka is nekalanciu uzdarose dezese dinamiku rinktis, bet jei tikrai minksto zemo reikalas yra tai antras varijantas manau taves netenkins, be to band pasas vatu maziau reikalauja. Svarbiausia kad rimtas dede dezen paskaiciuotu. Dar prie gitaros tai jos klausytis svarbiau butu prieki susitvarkyti pirmiau.
band pas nekarta skaičiau kad sudetinga pasidaryti, tai gal ka nors konkretesnio galima būtų isgirsti nekalancio uzdaroje dezeje O kaip jau minejau kažkada kažkur skaičiau kad su JL 10w3(atrodo) galima ta pasiekti. o prieki po truputį irgi susitvarkysiu, tikiuosi artimiausiu laiku bitumu isklijuoti, pusta guma manau palauks dar, veliau bus geresni komponentai jungiami nuop stipriako, zinau kad pradedu ne nuo to galo, bet taip jau noriu O
P.S. Arunui: gal gali pakomentuoti stucerio nuomone apie ivolga drive 10 c?
uzeikit i xsub12'' tema :smt022
Nieko apie ivolgas negaliu papasakoti nes ju pas mus nepasitaiko. Nezinau ar brangiai peerless xls 10 lietuvoje kainuoja nes jie gan tvarkingai groja uzdarose dezese ir kaina nemanau kad labai didele turetu buti.Cezarijus link=topic=6649.msg68071#msg68071 date=1193691319 rašė čia:
http://www.bkelec.com/HiFi/Drive_Uni...less/XLS10.htm
Jei kaip sakei kad pas tave rankos auga is ten kur reikia tai nera sudetinga bandpaso gamyba. Paskaiciuoti tinkamo dydzio turius ir porta yra sunku nes reikia nemazai nusimanyti ir beCezarijus link=topic=6649.msg68071#msg68071 date=1193691319 rašė čia:
to siek tiek patirties tureti. Tai jei tau koks protingas dede turius paskaiciuotu pacia deze susikaltum pats be sunkumu.
Dar prisiminiau kad as skaiciavausi xsl'ui bandpasa, jei zmona nesutvarke mano uzrasu tai kazkur turetu turiai but like :smt020
Galiu pakomentuoti apie Ivolgas pats O Cia siokie tokie testu rezultatai:
http://www.avtozvuk.com/az/Az_0104/H...-106ivolga.htm
http://www.avtozvuk.com/az/Az_1202/098-112ivolga.htm
12-tukas kazko neparode, 10-tuko testu neradau, o 8-tukas dave kitiems i skura loju: Siaip Ivolgas labai hondaklubo forume giria. As groju Drive 8c, esu patenkintas O Galiu atsakingai teigti, kad jis groja, o ne dauzosi :smt020
pas tave vienas astuntukas stovi? kokia masina? kaip apiformintas?
Pas mane toks nestandartinis ispidymas, negalima imti uz gero apiforminimo pavyzdi... ops: Ankstesniame auto buvo viskas rimciau, is to sprendziu, kad tas garsiukas potencijos turi OCezarijus link=topic=6649.msg68122#msg68122 date=1193766444 rašė čia:
Jeigu idomu, tai dabar: galva Clarion DXZ serijos be stiprintuvo, gamykliniai komponentai (siu metu laidos VW) ir subukas Drive 8c uzdaroje dezuteje, padetas tiesiog uz vairuotojo sedynes, uzmaitintas Rockford Fosgate stiprintuveliu. Visai smagus derinukas darkgigot-le-vrai
O ne del to jis tau smagus kad padetas uz vairuotojo sedynes? Manau smagumas sumazetu jei ji patubdytum ant galines palanges arba dar blogiau uzdarytum bagazineje?
Mano manymu mazi subai yra labai smagus tik jie turetu buti sumontuoti priekije. As siam reikalui negailiu ispjaustyti priekine panele ir paaukoti ta vadinama pirstiniu dezute.
Pilnai gali buti, kad i kokio BMW bagazine ikisus visas smagumas baigtusi :smt022 As jau anksčiau minejau, kad 8-tukas checbekui ir be priekio stiprintuvo.
Na bet salone subukas, tai fain - jokiu velavimu, nesusiderinimu :supz: Jei nebutu masina garantine, ir as bardacioka nulupciau :lol:
Gerai, jai imciau Rockford 8 inch deze daryti uzdara ar atvira?
gal kas kokiu linku zinote apie deziu daryma? P.s ar norint minksto boso man tiks sis "ruporas" ?
http://www.milgreta.lt/product_info....9937bf5cba7fa5
piningu nusprendziau skirti daugiau ;]
darba susiradau papildomai po studiju ;]
:smt023
Ar žinai kas yra ruporas?
ale nejautrus koks..
na jei jį įkišt į tikrai teisingą ruporą nustebtum koks jautrumas "sistemėlės" būtų OStereo link=topic=6649.msg68207#msg68207 date=1193855045 rašė čia:
Stereo link=topic=6649.msg68207#msg68207 date=1193855045 rašė čia:
Geriau matyti realius parametrus nei zavetis is oro nukabintais O beje, ko noreti kai toks Fs
klausiau vieno , o atsakymo kas kita. aciu :smt019
esme, jai noriu minksto boso? ar tinka minetoji kolonele (rockford) arba kokia galima imti iki 200?
ir linku jai turite numeskite apie deziu darymus
Pirk rokforda 12 coliu kisk i uzdara 35-40 litru deze ir kaifuok su giliu bosu.
Bookmarks