O kur tiksliau?
dekui.
siand ir ryt hi-end paroda Vilniuje.informacija gramofone.gal kas buvo? ryt gal nueisiu.
O kur tiksliau?
dekui.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
kažkuriam viešbutyje......neisiu nes tik susinervinsiu - kol neturiu namo vienkiemyje, buitinio hi-endo nepirksiu...........
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Aš snd važiuosiu į Vln ausis pamalonint
kaip sekėsi? Plempa pražiopsojau... ops:
Smagu buvo paklausyti gerų sistemų, nors kaikurios ir labai brangios įspūdžio nepaliko...
Buvo visų pateiktų sistemų visuotina perklausa, pristatantys aparatūra dejo savo parinktus 5-7 gabalus, visgi audionote sistema man labiausiai patiko, dar geras buvo bet neisidemejau pavadinimo kolonkių tokios plokscios su dviem 38cm blynais, grojo su marantz kas buvo žino, kai užsuko garsiau dire straits ir yello taip užgrojo ....
Audionote, kuri sistema? Iki 15k ar virš ? Man iki 15k tai labai patiko, o ta virš 15k, tai tik klasikai..
O tie dideli blynai buvo Jamo kolonėlės. Ten ydomus sprendimas, jie įsukti į lentą, "galo" nėra, tik jis buvo paslėptas po akustine medžiaga
ta brangi ,pigios neklausiau , labai naturaliai grojo .o jamo tai bugnai neralus užtai ir greiti tokie kad be dežes :smt017BigBug ;6662.msg67992#msg67992 date=1193604754 rašė čia:
Ot kokios skirtingos visų nuomonės..
Šiaip gana neblogą įspudį padarė, tos mažytės kolonėlės kur ant stovų stovėjo
seip jeigu ka del idomumo, tos koloneles vertos 130 000 (cia apytiksliai, veliau galeciau tiksliau apie jas parasyti)
kažkaip niekur niekas nieko apie focalus nesako?
life's too short to dance with fat chick's...
man asmeniskai didelio ispudzio focal nepaliko.
Old School setup: Pioneer 88rs ll, Alpine 3537, MB Quart QM 120TC, Alpine 3539, 2x Focal Ouragon 27F
o man paliko, garsas nera tikroviskas, bet man bendras skambesys patikoBatman link=topic=6662.msg94146#msg94146 date=1227473128 rašė čia:
Buvau, tikėjausi kažko nerealaus, bet.........
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
viskas ten normaliai, grojo pas kai kuriuos tikrai ispudingai, kad masinoj ta pati pasiekt tai nezinau ar imanoma, reikejo savo cd atsinest ir paklausyti tada galima palyginti kaip namie groja ir ten va tada pajustai skirtumaErnestas link=topic=6662.msg94170#msg94170 date=1227517437 rašė čia:
Kas tikrai nustebino tai Lyros Audio Note komplektukas. Garsas tiesiogine prasme tobulas, klausiau beveik valandą ir būčiau dar ilgai klausęs jei ne laiko stoka :angel: kai Ramstein užgrojo net išsižiojau :biggrin: Po šios sistemos daugiau niekas įspūdžio nepaliko, nors tiesa utopios grojo įdomiai, tannoy patiko. O kaikurios sistemos buvo tikrai apgailėtinos, nesupratau kam jas į parodą vežė :biggrin:
gal jamo 909 open baffle ten buvo su tais blynais?as tokia meginu pats sistema konstruotisDEIVISC link=topic=6662.msg67982#msg67982 date=1193600971 rašė čia:
tas audionote komplektukas tai nerealus...daugiau nera ka klausyt po jo
Ar daug skyrėsi nuo praeitų metų ? Gaila, bet nepavyko atvažiuot.
gal nuotraukyciu kur galima butu rast?
Zeal without knowledge is a runaway horse.
Bookmarks