kiausus laukan, o i bagaznika suba, tada turetu buti pakenciamajei dar rasi galimybe, kita stipriaka pasirink
![]()
Sveiki norejau suzinot kaip toks derinys, magas Alpine cda-9853r, Stiprintuvas Magnat Rock 8000, prieki komponentai Infinity reference 6010cs, gale kiausiniai Infinity reference 9613i :smt017
dekui uz nuomones
kiausus laukan, o i bagaznika suba, tada turetu buti pakenciamajei dar rasi galimybe, kita stipriaka pasirink
![]()
sakai gale tik basa geriau det hm..
Pries tai buwo BMW 7 (e32) daba (Opel Vectra B )viskas buwo kaip ir nieko bet kartais truko subo o siaip puse welnio gal geriau tada butu dabar tikrai i gala suba det hm ar geriau rimtesnes i gala nes nelabai norisi detis subo nes masina laikoma kieme KAUNE :-D plius bagazines turis gerokai sumazes o ten su kiekvienu grizimu namo nesiotis namo suba tikrai nesamone :smt021
Kita galimybe - nusipirkti stipresnias elipses ir jas lesiti tik ziamiems dazniams, nors jei zmogaus poreikis kokybei yra mazesnis o reikia daugiau garso ir boso - tai elipses butent tokiems, ir tada jas galima leisti jau ne tik zemiems bet visa, garso spektrui ir nesukti galvos del scnos ar dar ko. Jei reikia elipsiu kurios atliktu subo darba - Vibe 69 (tikslesnio modelio neatsimenu)
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
Tau elipses greiciau išneš...ar ir jas nešiojiesi namo? su protu gryžinėjant y kiemą nieks apie tavo bosą nežinos...nebent kiemo ,,chebrai" pasimaivyt norėsi...pashka link=topic=6673.msg68016#msg68016 date=1193660717 rašė čia:
Viskas gal gerai, bet sitas stiprekas visa ora pagadins... O
Jei turi galimybe , kita rinkis, be to, nelabai jis suba veztu, silpnokas.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Jis jau guli pas mane puse metu tas Magnat Rock 8000 1200w nu kai dar simiora turejau buwom ant durniaus ideja suba nu grojo bet ne tame esme man atrodo atsakyma as pats jau radau nuvaziuosi sudes komponentus viska pajungs ir tada reiks zet kas geriau pasijunk pabandymui suba ir vietoj ziuret kaip kas ar palikt ar daryt palange ir det kiausus
esme kad kiausus infiniti gaunu uz dyka beweik nauji![]()
magnatas kaip suprantu kaip ir antrininkas the rock 800, tai suba jis tikrai vezabent mano 2 12w3v3 tai gan padoriai net
komponentai taip pat norm grodavo, tai kaip uz tokai kaina, manau lb neblogas daiktas jisai
Sony CDX-C90, RS spl, Helix e20, JL 10w7, ESX Vision VE-1000.1
Bookmarks