Aklas spėjimas- 16tukai. manau pasiteisins
gal zinot ka galima ideti i galines dureles Octavia 2002m?
Aklas spėjimas- 16tukai. manau pasiteisins
As isvis tau i galines dureles nieko nesiulyciau deti OCezarijus link=topic=6688.msg68189#msg68189 date=1193841188 rašė čia:
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
As isvis tau i galines dureles nieko nesiulyciau dėti O
[/quote]
Kodel? scena? dar nepribrendau kad jos vaikytis pas mane priekyje gamyklinei 16-tukai stovi, bet jie vis labiau manes netenkina, kisciau i gala, ismest gaila
Kodel? scena? dar nepribrendau kad jos vaikytis pas mane priekyje gamyklinei 16-tukai stovi, bet jie vis labiau manęs netenkina, kisciau i gala, ismest gailaCezarijus link=topic=6688.msg68230#msg68230 date=1193864531 rašė čia:
[/quote]
Perskaitei foruma ir zinai zodi scena, mazai sita zodi zinoti, reikia ismanyti jo prasme. Kisti ju tikrai nekur nereikia, nes tas kisimas ir netenkina taves (as prie zodziu nesikabinu). Kaip suprantu kol kas nieko keisti neketini. Sumuontok normaliai origenalius garsiakalbius ir pamatysi (ausimis) skirtuma. :smt023 Gal prades tenkinti. :smt023
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
noriu keist viska beveik, tik galimybes ribotos viska iskart padaryti artimiausiu metu isklijuosiu priekines duris bitumu, jei kaska deciau i galines tada galbut tuo maciu ir galines duris isklijuociau. dabar sprendziu viena didele dilema: ar detis suba ar kazka padoraus i prieki :smt021 Jei prieki tvarkyti tada esamas ikisciau i galines duris, jei deti suba tada priekis apsiriboja bitumu
priekyje komponentai, gale subas ir :supz: :smt023
Jei gu klausimas remiasi ar priekis ar subas, as tavo atveju rinkciausi PRIEKIS, bet i galines jau (ir visai) automatiskai nieko nemontuociau ir su bitumu ir garso izoliacija padirbeciau ne blogiau negu priekyje. :smt020
noreciau argumentu pradziamoksliui
Mūsų lygos pagrindas - muzika ir jos ypatybės. Niekur nėra parašyta kas gyvenime yra bloga arba gera, mes patys sprendžiame (pagal kažką tai) kaip ir kas teisinga arba ne. Todėl gali pradėti nuo bet kurios vietos ir tai bus teisinga, bet nuo to priklauso efektyvumas. Tam kad efektyvumas būtų didesnis (ir protingesnis) geriau pradėti nuo priekio, nes tai ir yra pagrindas sistemoje. Visi kiti agregatai papildo ją (bet taip pat yra labai svarbūs). Liaudiškai sakant, pradėjęs nuo bagažinės atsibumsėsi sau smegenis ir is to jokios muzikos (iki tol, kol bus padarytas priekis). Priekis pati sudėtingiausia dalis. :smt023 :smt020Cezarijus link=topic=6688.msg68238#msg68238 date=1193866074 rašė čia:
:smt100Prašyčiau rašyti lietuviškai, o ne mėnulio kalba.Baisu skaityti. :smt100
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Perspėjimą supratau. OArtūras S link=topic=6688.msg68256#msg68256 date=1193905639 rašė čia:
Tada ką pasirinkti geriau? Ivolga VHC GOLD 6.21, Ivolga SB 6.0 ar Morel Pulse 6? Noreciau komponentams skirti 400 Lt ar kas geresnio yra negu mano isvardinti? Muzika klausoma pagal nuotaika, dazniausiai lengvas bumcikas, house arba koks lengvesnis rokas pvz Depeche Mode.
gold
kazin ar sie komponentai apgros tavo originalius, su skodos midbasais antri metai važineju ir nenoriu keist nes kiek bandžiau iki 400lt nelabai kas apgrojo, vistik jautrumas savo duoda, tavo atveju jei nedaug litu yra ir stipro nezadi det tai tik aukstadaznius i gerus pasikeisciau.
Pritariu DEIVISC
stipras būtų. O jeigu keist tik aukštadažnius tai kokius dėti?
morel mt 23 su jais tinka, kondika pakabinsi 3.9 uf ir daugiau jokiu filtru.
Morel MT23 6 omai, 130w, 91 db šitie? Jų kaina man truputį kandžiojasi, aš už panašią kainą komponentų ieškau :smt017 ar aš kažką maišau?
Tai tu priešbosį palik gamyklinį, o už komponentų pinigus nusipirk normalesnius aukštadažnius ir rezultatas bus geresnis.Žinoma tu greičiausiai nedarysi tokio žingsnio nes tau tai atrido kaip kažkokia nesamonė.Siūlyčiau surizikuoti. O
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Bookmarks