Paimk padaryk ir atsakysi pats sau i savo klausima :wink:"Tesla" rašė čia:
Pirmiausiai tai mes ne italai ir netgi vienas prieshbosis daug kam prabanga. :twisted:![]()
Maciau daug instaliaciju kur yra 2,3 ar net 4 mid-basai duryse sudeti. Cia Italai ypac megsta ta dalyka. Kaip vertinat tokia instaliacija? Ir pvz ar galima deti 2 skirtingus priesbosius ar butinai turi buti identiski?
Paimk padaryk ir atsakysi pats sau i savo klausima :wink:"Tesla" rašė čia:
Pirmiausiai tai mes ne italai ir netgi vienas prieshbosis daug kam prabanga. :twisted:![]()
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
ziurint kam ko reikia : reklamos ar skambesio . Jei reklamos - tuomet dekites tuos kelis midus i duris , jei klausysi pats , turetu uztekti ir vieno mido , nebent noresi pasikelti vidurius ir desiesi 16 + 10 + piselka
Aš buvau sudėjęs į preliudą po 2 signatus L16 - po jų skambėjimo nebedėsiu po vieną....
Beje, pas ernestą audzinėj sudėti į duris po 2 signat h20 - ten tiek žemo, atskiro boso net nereikia, bet midbaso tai irgi nėra.
SUBARU AUTOMOBILIŲ REMONTAS IR NUOMA
DIAGNOSTIKA VISIEMS SUBARU MODELIAMS;http://www.premus.lt
37-323233;610-26939;Betygalos g.14,Kaunas N54.90435;E23.88318
taip pat FB:
http://www.premus.lt
http://www.forester-tuning
o man gerai (tipo tai muzikai, kuria klausausi).o darbo tiek, kad daugiau niekada nieko panasaus nedarysiu...........ir kitiem nelinkiu.....
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Prie to pacio :-D Ar galima sudvejint midus ir paleist per ta pati filtra juos jungiant lygiagreciai ant 2Om apkrovos.Piscialka+2*16-tukai ir krosai? :smt017
zek kad krosai neissilydytu , esu mates kai vienas namuose pasijunge 2 bosus per ta pati krosa- tai po jo pabandymu is koso nelabai kas liko."525i" rašė čia:
Viskas priklauso - ko tu sieki... Kaip ir varzybose pristatydamas automobili - paaishkini ko siekei su savo instaliacija.
Sheip - du midbasai (ar daugiau) yra puikus sprendimas rock ar hard rock megejamas, kur muzikoj yra didelis "draivas"... ataka..
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Kai kur pagerini kai kur pablogini naudodamas du midbosus.
Reikia paciam apsispresti ko reikia.
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
pablogint tai nepabloginsi, nebent bus "kreivai" instaliuota...:-D
kreivumas ne prieko, didziausias 2 ir daugiau midbasu privalumas tas, kad kai jie groja i duris geriau atitinka turis.
Mirka.
Reikia pazystamui sistemos kalimui,kokybe normos ribose.Scenu jam nereikia,jis nori jaustis kaip techno klube.Tai del to ir uzklausiau.Manau su sudvejintais kazkas gautusi.Zodziu supratau,kad galima taip jungt.Aciu.
jei tu apie krosa tai ne kas gausis reikia deti ar kiekvienam savo ar bendra perdarineti."525i" rašė čia:
Mirka.
Aciu visiems uz komentarus,bet.. nugalejo kiausai palangese :cry: Jaunas tas mano pazystamas ir neirodziau,kad priekine akustika taip pat svarbi.
Na bet vistiek dekui, kitam kartui bus aiskiau. :wink:
o kaip del sito konkretaus modelio spx-17mb jei du i duris montuot?(gal kas zinot)? gal galima konkreciau paaiskint kokie minusai du midbasus statant? Ir ar tikrai ten neimanoma gerai padaryt? Ar cia tik laiko ir pinigu klausimas;]] Aciu."muzotonas" rašė čia:
Šitie du duryse tikrai turi atstoti subą palangėje. Filtrai tam numatyti."INXS" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Bookmarks