+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 18 iš 18

Tema: Trumpai ir aiskiai..

Fuksas dzhiuly is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2007
    Žinučių
    2

Pagal nutylėjimą Trumpai ir aiskiai..

Sveiki.Automobilis Peugeot 406.Stiprintuvo modelio nezinau , subas JBL CS1200T(ju isgaunamu garsu esu patenkintas).Taigi renkuosi magnetola uz 400-450. Ir priekines koloneles uz 300-400-450.(Jas jungiu prie magnetolos). Magnetolos noreciau JVC arba Alpine , na magnetolos skaitinejau forume mazdaug zinau ko noriu gal tik tiksliau parasysite ka rekomenduotumete 406 peugeot. O is koloneliu krenta i aki http://www.topocentras.lt/shop/garso...-spe-13cs.html Ka rekomenduotumet is koloneliu . Klausoma muzika tech house, minimal , electro house. Ir dar vienas klausimelis ar galines gamyklines kolonekes reiketu isvis atjungti ar palikti , isanksto dekoju uz atsakymus.
    Geriau tyliau bumsi , bet kazkiek kokybiskiau.

Aktyvus kreizas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2006
    Amžius
    48
    Žinučių
    204

Pagal nutylėjimą Ats: Trumpai ir aiškiai..

Citata dzhiuly link=topic=6724.msg68620#msg68620 date=1194700841 rašė čia:
    Sveiki.Automobilis Peugeot 406.Stiprintuvo modelio nežinau , subas JBL CS1200T(ju isgaunamu garsu esu patenkintas).Taigi renkuosi magnetola uz 400-450. Ir priekines koloneles uz 300-400-450.(Jas jungiu prie magnetolos). Magnetolos norėčiau JVC arba Alpine , na magnetolos skaitinejau forume maždaug zinau ko noriu gal tik tiksliau parasysite ka rekomenduotumete 406 peugeot. O is Kolonėlių krenta i aki http://www.topocentras.lt/shop/garso...-spe-13cs.html Ka rekomenduotumet is Kolonėlių . Klausoma muzika tech house, minimal , electro house. Ir dar vienas Klausimėlis ar galines gamyklines kolonekes reikėtų isvis atjungti ar palikti , isanksto dekoju uz atsakymus.
    Geriau tyliau bumsi , bet kazkiek kokybiskiau.
    kuo cia dėta magnetolos rekomendacija peugeot :smt017

Ekspertas zavas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    36
    Žinučių
    929

Na ir nesuprantingumas zmoniu... Juk labai svarbu kad magelio isvaizda tiktu prie automobilio stiliaus... Juk peoget stilingi automobiliai, tai kad kokio negrazaus mago neisiulytumet O
    Honda Accord CM1 -> Totally Stock

Savas ttadaz is on a distinguished road ttadaz's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    43
    Žinučių
    623

Keli pažįstami turi 406 pežus, tai kažkaip jiems nelabai telpa megeliai į standartines vietas (mago montavimo gylis gaunasi per didelis) :smt017
    Tai gal čia problema :smt017
    Real master saund (RMS)

Savas ttadaz is on a distinguished road ttadaz's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    43
    Žinučių
    623

Kad lygtais 16 cm garsiakalbiai ten telpa. Gal ten kokie žiedeliai sudėti, kad sumažint skyles?
    Real master saund (RMS)

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Yra ivairiu, tik rinkis.... O
    Pagal paties poreikius renkantis, svarbu kad gamintojo gero butu. Paprasta.
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

Savas Linartas is on a distinguished road Linartas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2005
    Vieta
    Kedainiai
    Amžius
    49
    Žinučių
    511

i 406 pats esu montaves (duryse) 16 cm garsiukus, tai tikrai jokiu bedu su tilpimu nebuvo, O
    Linartas - 8 685 69684

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Na, ar jau isrinkti tie laimingieji, kur pas pati gros? :smt017

Savas Linartas is on a distinguished road Linartas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2005
    Vieta
    Kedainiai
    Amžius
    49
    Žinučių
    511

dejas i pezo 406 panasiu metu infiniti komponentus 16 cm skersmens (tikslaus modelio nepamenu, bet korpusas 16-uko buvo lietas aliuminio) , po garsekalbiu buvo daromas is dulkiu plokstes (18mm storio berods ) ziedas ir per ta zieda tvirtinama prie dureliu apdailos, savaime aisku vidus dureliu isklijuotas bitumu, pati duru apdaila taipogi, palstmasine vieta kur maontuojasi garsiukas taip pat neisvenge bitumo, ir kad ziedas sandariai gultu prie plastikinio pavirsiaus, pagelbejo visagalis silikonas...

Man idomu pasidare, ka Tu turejai ameny "alpine su idejimu" ?
    Linartas - 8 685 69684

Naujokas Dzirbis is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2007
    Žinučių
    37

O tai kokius garsiakalbius, ar komponentus pasiulytumet uz tokia suma? (165mm mane domintu komponentai) Nes kiek esu girdejes, tai komponentai graziau skambia uz keliu juostu garsiakalbius... ???

Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pasiulyti yra ka. Noresi - i PM.

Fuksas dzhiuly is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2007
    Žinučių
    2

Tai va jau turiu maga Jvc Sh 99r , kaip manot geras pasirinkimas? Jai galit parekomenduokit komponentus prieki uz 300~lt

Naujokas Laimonas is on a distinguished road Laimonas's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2010
    Amžius
    37
    Žinučių
    35

Pagal nutylėjimą

Radau kaip ir tinkamą sau temą tai paklausiu ir kitų forumo dalyvių nuomonės, Vilmanto jau žinau, dėkui jam, bus rimtai svarstomi jo pasiūlymai atėjus tam metui
    Taigi mašina ta pati, Peugeot 406 sedanas.Kai susitaupysiu 500lt, pirksiu žemadažnį, tai norėčiau pasidomėt, kokie modeliai būtų geriausi toje kainų kategorijoje.Norėtųsi 12'uko, detalaus, muzikalaus ir gana gilaus masyvaus žemo. Suprantu, kad norėdamas tikslumo turėčiau rinktis uždarą dėžę, bet Vilmantas dėl masyvesnio ir gilesnio siūlo ventiliuojamo tipo, nes slidžių anga nedidelė, o aš jos ir nepjaustysiu, tai nenoriu, kad liktų žemas bagažinėje. Tai va tiek kas kokį pasiūlytumėt ieškotis ir kokie pliusai, minusai?

Aktyvus edga1986i is on a distinguished road edga1986i's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    Prienai
    Amžius
    38
    Žinučių
    112

Pagal nutylėjimą

pasakysiu tiek kad bus problemu su subu tas pats kas su BMW E46 E39 sedanais,garso izoliacija gera....SWR portinėj dežej 406tam nuo RX mono ir pusė garso lieka lauke manau dežė palangėj su portu i salona,arba ruošk lituku i galinga suba ir stiprintuva ne ta mašina cia.....
    Get Low

Registracijos data
    Feb 2010
    Amžius
    37
    Žinučių
    35

Pagal nutylėjimą

tikrai nežinau apie kokią izoliaciją tu toj mano mašinoj šneki joje jos gale išvis nėra ) bent pas mane nėra, važiuojant lėtai girdis galinių ratų ūžesiai, kaip ir daugumos tų metų peugeot stipras pas mane normalus, galios jam pakanka ir 500rms sūbą palaikyt ir kontroliuot

Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    Prienai
    Amžius
    38
    Žinučių
    112

Pagal nutylėjimą

Kai isidėsi suba,pamatysi ka aš turėjau omenį...
    Get Low

Registracijos data
    Feb 2010
    Amžius
    37
    Žinučių
    35

Pagal nutylėjimą

tai aš jį turiu dabar, bet lb prastą, tai ieškosiu pakaitalo kai susitaupysiu...bet šiaip supratau ką turėjai omenyje, žinau, kad garso lauke lieka,pačioj bagažinėj, o į saloną nelabai kas...aišku man to garso nereikia, pompų nemegstu, tačiau noris ir salone žemo...

Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    Prienai
    Amžius
    38
    Žinučių
    112

Pagal nutylėjimą

Galiu pasiulyt viena varianta ka pasidaryti,kuris tikrai ryškiai pasijaustų muzikos klausyme,bet reiktų darkyti mašina,mes taip 406tam darėm tai rezultatas gavosi puikus jeigu neužsimsi tai geriau ir nereikia
    Get Low

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės