+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2
Rodyti rezultatus nuo 31 iki 44 iš 44

Tema: LCD Televizoriai

Hybrid View

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Citata Ernestas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    geros šiuolaikinės plazmos tiek elektros jau neberyja, nors tai neesmė - kaip akys reaguoja į LCD ir plazmą kai reik ilgiau prie teliko pasėdėt? kažkaip turiu įtarimą kad nuo LCD akytės bunant mano amužiaus labai greit ašarotis pradės, kas nuo plazmos taip greit nebus...... užtenka kompo monikų su LCD būdingu vėlavimu.......
    Šiuolaikiniai LCD jau kaip minimum 400hz+, tai akių ašarojimą galima pamiršti, nebent ištisai sėdėsi su 3D akiniais 3D dar tikrai man deramo įspūdžio, kol kas, nedaro.
    Greitai jų greitis bei raiška pasieks tokį lygį, kad žiūrėdamas į ekrane esančią HD foto galvosi jog žiūri per langą...

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Plazma paprastai perkama tada kai reikalinga didelė įstrižainė. 50+ Kol kas LED geri tik viršutinių serijų. Aš asmeniškai žiūriu plazmą nes turiu SAT signalus ir turiu visus Artūro M išvardintus punktus. Man plazma žiūrisi minkščiau, švelniau, panašiau į kineskopą. Labai gražiai rodo gerus įrašus. Turiu galimybę matyti Blue Ray įrašus. LED man per daug rėkiantis.

Fuksas peta is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jan 2014
    Amžius
    41
    Žinučių
    1

Pagal nutylėjimą

Sveiki. Aš ir galvoju pirkti tv, girdėjau, kad samsungai vieni iš geriausių ar tai tiesa? http://pigu.lt/televizoriai;Samsung

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Na tik ne tavo nuorodoje geriausi televizoriai. Žiūrėk, kad ir į Panasonic nuo 7000lt ir į viršų tada galima kalbėti apie geriausius. Viršutinėse serijose naudojamos pačios geriausios matricos, visa kita tik apkabinėjimas. Nuo matricos pagrinde viskas priklauso.

+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2

Bookmarks

Rašymo taisyklės