Citata Artūras-M rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Na va, subjektyvios nuomonės paminėjimas iš karto viską pasakė - mano akiai Panasonic ir Samsung yra pats blogiausias varijantas Panasonic kameros ok, tačiau mano nuomone televizorių ši firma negamina. Samsung apskritai mano skoniui negamina nieko, gal kompiuterinius HDD tik iš bėdos galiu toleruoti (meluoju, dulkių siurblį turiu, bet tai tik todėl kad pigu skanu ir greitai ) Žiauru, tačiau Samsung man = Magnat garse .....
Nesuprask klaidingai - neneigiu plazmos kokybinio privalumo prieš visus kitus monitorius (monitorium vadinu nebūtinai tai kas skirta kompiuteriui). Tačiau plazma kasdieniniame naudojime turi daugiau trūkumų nei privalumų.
žinok nesuprantu tavęs, pas mane stovi vienam kambarį philips ir kitam panasonic abu pajungti ant viasat tiekėjo ir philipas rodo tikrai prastai, o kai pasileidžiu hd media ar xbox tai po šiai dienai neatsigėriu panasonic vaizdu nors pirkau labai seniai. Taigi reikia nedamatyti, kad nepastebėti kas geriau rodo
Panasonic kamerą turėjau aišku mėgėjišką ir nepatiko, nusipirkus sony visai kitas reikalas.
Apie techninius dalykus aš nekalbėsiu patys pasidomėkit
čia ekspertų atrinkta:
http://www.eisa.eu/awards/history/4/video.html