Tai aš tau ir noriu parodyti, kad pagal tavo mylimą EISA European LCD-TV titulą be jokių išlygų yra gavęs Philips tris metus iš eilės. Galima dar priskaičiuoti ketvirtus - European Best Value LCD-TV. Kuo tu mane dar nori įtikinti? Negi tau atrodo, aš nežinau kas yra EISA, kad aš nesugebu kelių eilučių angliškai perskaityti?
Kas link plazmos, tai yra visai ne ta kainos kategorija (eksplotacija taip pat minty), esu jau šioje temoje rašęs. Apskritai jeigu jau plazma, tai aš geriau žiūrėčiau į Pioneer ar kažką panašaus ir siekčiau kokybės o ne to, kad galėčiau pasakyti jog turiu plasma TV ir kukliai nutylėti - LCD kokybės ir dvigubai mažesnio patikimumo bei energijos sunaudojimo. Povilai, neįsispirk, o geriau pajudink pilkąsiais lasteles, tavo atsakymas čia parodo kad neskaitai ką rašo oponentas, o pasiduodi emocijoms. Aš nesikartosiu savo pozicijos išdėstyme ir nesiginčysiu. Mano manymu viską surašiau labai aiškiai ir suprantamai nesigilindamas į technines detales.
O kam? Manai aš pats mažai plazma TV prisižiūrėjęs? Kas link hdtlietuva forumo, tai niekada nesiregistruoju tokio tipo forume, jeigu jis yra uždaras skaitymui, juo lab kad didžioji dauguma rašytojų ten tie patys vaikai, kurie pergyvena kad tėvas nupirko jų manymu netinkamą televizorių ir dar susiderino pagal save, o ne pagal juos
P.S.Bet to, vis tik norėčiau priminti, kad tema apie labiau apie LCD TV, nei apie Plazma TV (32" tai kaip ir apspręndžia). Taigi susiedamas tavo nurodytą forumą, elix ir dar kai ką, galėčiau lengvai įžvelgti agresyvaus marketingo elementus. Kaip žinai, šiame forume tai toleruojama tik labai siauram diapazone.....

Reply With Quote
Tik kolkas kaina - itin nekonkurencinga.

Bookmarks