Ar priešbosis durelėse?
Pirmas Klausimas butu toks: daznai uzduodmas klausimas tam tikru komponentu pasirinkimas. Ar teisingai pasirenkti komponentai, subas ir taip toliau.
Poto buna atsakymas, ko labiau noriu. Ar subo brrrrrrrrrr ar dar kokio. Ar kad piscelkos siptu taip , kad ausys raitytus. :smt021
Manau atsakymai bunai kiek kvailoki, todel , kad reikia girdeti toki garsa, toks koks jis yra irasytas ir autoriaus sukurtas.O ne girdeti duslaus bummmmmmmmmm, kai tokio garso isvis nera, arba jis geroje akustikoje girdimas visai kitaip, ko pasekoje ir suprantamas kitaip.
Tad pasirinkau savo automobilyje tokia sistema: Priekis SPR-17c, galas Hertz 165, bei 2 vnt SWR-1222, galva Pioneer avic x-1r, Zinau kad galvos parinkimas ir ne pats geriausias, bet jau labai reikalinga navigacija automobilyje.
Prieki sumontuotas, sudeta bitukas ir mediniai ziedai, kolkas groja nuo mages, bet jau dabar jauciasi,kad briesbosis linkes groti i lauka o ne i vidu automobilio. Toks jausmas kad groja uz apsivkes.
Antra: kad piscelkos sumontuotos originalioje vietoje, to pasekoje scenos visiskai nera, loja i ausi ir tiek.(koks butu sprendimo budas?)
Bosai sumontuoti uzdaroje deze po 25 Ltr, del kokybes o ne del spl. Beto automobilis universalas.
Taigi prasau patarimu: (automobilis BMW 3(e46) universalas) ar bosai gerai apiforminti( tai yra ar deze 25 ltr yra tinkama), ir kaip isspresti problema del priekio, kad garsas butu girdimas ant kapoto, plius gal demontuoti viduriuka, ir deti kitus filtrus.
Sedau i lexus, isgeriau pora alaus, pasiklausiau kaip groja originali mark levinson sistema ir susiparinau, tie visi spr totalus ssss. arba sumontuota blogai?
Ar priešbosis durelėse?
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Jo priesbosis sumontuotas durelese, i originales vienas, prisuktas medinis siedas prie skardos ir prie jo priesbosis. Uzdeta pasifke, podiumo nedare, anot meistru(specu adio srityje) to nereikejo. Tad nzn, vesti , kam nors kad padarytu podiumus, ir vel moket?
Pats linkes skirti si darba zmonems kurie tuom duona valgo, o as darysiu, tai ka as moku. Bet is to isejo totalus pravalas.
Dabar stovi tokia sistema, reikalingi stiprai. Galite patarti, kai is sios sitemos isgauti maximuma??? kokius stiprus naudoti? kad netektu vel graustis, kad idejau, ne ta ka reikia? manau jei koloneles type R, ir jos atitinka tam tikra klase, tai reiketu tokiu pat stiprintuvu.
Bus blogas akustikos montavimas.Stiprintuvai yra mažiausia problema.Didelę reikšmę turi teisingas durelių paruošimas ir garsiakalbių pastatymas.Trečiuose BMW ir tavajam ir senesniuose, priešbosį geriau montuoti į dureles kaip ir yra pas tave.Norint nustatyti priežastį reikia gilintis į sistemą gyvai.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
idomi tema ir man! kadangi pas mane butų ganėtinai sunku padaryt podiumus išorėje( masina saab 900), tai aš irgi kaip minėjai tepiau bitumu dureles, prisukau žiedus, ir manyciau rezultatas gavosi ganėtinai geras, neskaitant kad koksalines kolonėlėse46 link=topic=6831.msg69506#msg69506 date=1196709162 rašė čia:
ops:, su laiku kaip lt atsiras, žadu pusta puta isklijuot ir focal kit165v2s dėti. aišku viskas nuo stipreko!
O gal kas nors iš šitų dalykų pagelbėtų:
http://www.audiosystems.lt/index.php...&Itemid=28
pilna gerų medžiagų už geresnę kainą.RUSH_ link=topic=6831.msg69987#msg69987 date=1197455497 rašė čia:
Pavyzdžiui?
STP bitumas :smt023 vizomat/vibroplast ir kitiRUSH_ link=topic=6831.msg70042#msg70042 date=1197545386 rašė čia:
o tau asmeniškai teko lyginti šia medžiagas su dynamatu?
Vis dėlto aš pasiliksiu prie dynamato. Man teko pabuvoti šioje konferencijoje ir viska pamatyti reliai. http://www.audiosystems.lt/index.php...7&Itemid=2
Taip jis daug kainuoja, bet už kainą gauni ir kokybę. Ar dėdamas gerą apartūra, taupai ant laidų? Čia tokia pati situacijaTaip visada yra pigiau, bet ne visada geriau.
o kas del podiumu ir ziedu ant dureliu paaiskins?? :smt020
drysciau abejoti del to 4-5 kartu didesnio efektyvumo, kad ir kaip gudriai ka vadintu vistiek pagrindine sudedamoji dalis lieka smala, o tas kad paprastas bitumas nesumazina vibraciju o tik padidina skamba aplamai kaip nesamone. nu vienu zodziu dociau gal 30-50% geresni efektyvuma nei paprastu medziagu, bet tikrai ne 4-5 ar 10 kartuRUSH_ link=topic=6831.msg70054#msg70054 date=1197556953 rašė čia:
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
O kas liecia Audio-video zurnalistu komentarus, tai jiem viskas yra puiku ir nuostabu, jie netgi Axton'a vadina vos ne Hi-End'u :smt021
O tai kaip parduosi kitaip. Kiekvienas savo gaminama/stumiama produkta sureiksmina. Lieka atsirinkt. Daznai laimi marketingas...
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Na, kiek matau esi iš MILGRETOS- suprantu, kad reikia savo prekę siūlyt, bet čia viešai taip kišti ir galvot, kad visus apgausi nereikia.RUSH_ link=topic=6831.msg70054#msg70054 date=1197556953 rašė čia:
Nei viena RIMTA varžybinė mašina mano žiniomis DYNAMAT'O nemačiusi, tai pasakysi kad darant sistemas po 10klt ir daugiau labai jau taupo instaleriai? Na nepyk, bet netikiu.
Taip čiupinėjau vieną mašiną su DYNAMAT bitumu klijuotu- nieko nepamačiau naujo.
na del bitumo sutinku! bet as vistiek prieisiu prie man domimos temos! kaip zmogus ir minejo jam podiumu nedare, o prisuko ziedus prie duru skarbos, garsiakalby tada primontavo ir tada apdaila uzdejo! KA APIE TAI MANOT??? nes as irgi db pasidares taip, nes pas maen auto Saab 900, ir jei internete foto paziuresit, tai pamatysit kad podiumus ne taip ir lengva ten padaryt! :smt021
man atrodo reiketu patiem pamatti kas ten ideta ir kaip ten grojaefektas manau bus tas pats kas iklijavus paprasta bituma, kaip ten bebutu ir tas ir tas yra smala :!: kuri seip ir yra viso slopinimo efekto pagrindas, tik dynamat matai su folija aliuminio, plius dar uzrasas 100% efektyvumo dadeda :smt040
Taip kažkada dirbau milgretoje, bet jau nebe. Tad man nėra jokio tikslo brukti prekes. Per tą laiką nemažai pamačiau ir ištirinėjau. Taip aš asmeniškai pats nesidėčiau dynamato, nes tai per brangu, geriau tuos pinigus skirti aparaūtai. Bet tai nėra blogas daiktas. Beje jų produkcija yra pantentuota, kai kurie gaminai yra pagaminti iš elastomero-butilo, o kiti iš stikloplasto. Realiai dynamato izoliacija sumažina garso lygi apie 3-5db, jie patys rašo apie 10db. Taip tai reklaminis triukas, ten gi Amerika, ar išvis jie turi ką nors tikroPeace :smt023
Beje kalbant apie audio video ten tik reklaminis žurnalas, visai straipsniai užsakyti įvairių firmų. Nieko ten naudingo išvis nėra, skirtas tik apgaudinėti vartotojus![]()
Aliuminio folija patogi tuomet, jeigu kelis sluoksnius klijuoji...
Bookmarks