Važinėjau su tokią. Grojimas tikrai labai prastas, todėl mano tau pasiūlimas būtų pamiršti originalu grotuvą. Kaip rimtai žiūri į muziką šioje mašinoje? O![]()
sveiki, pasikeiciau masina ir dabar joje ziauriai prastas garsas (buvau pajunges cda 9847r) 99 metu BMW 320d (e46) sedanas. Yra originalus cd changeris, bet nera jokio grotuvo.
Mastau ar idejus originalu grotuva valdanti deze kazkokiu budu galima isgaut gera garsa? noreciau pakeist priekines koloneles (dar nezinau i kokius komponentus). Bei nusiziurejau Suba JL audio 12w3v2 su stiprintuvu JL 250/1 (ar ji imanoma pajungt prie originalios sistemos?) Dar turiu audison stiprintuva srx2 kuri galima panaudot komponentam. Pirkciau koki rimtesni grotuva, bet nenoriu, kad jis kristu i akis, nes masina stoves vln kieme. Gal kas turit kokiu minciu?
aciu
Važinėjau su tokią. Grojimas tikrai labai prastas, todėl mano tau pasiūlimas būtų pamiršti originalu grotuvą. Kaip rimtai žiūri į muziką šioje mašinoje? O![]()
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
pirk koki nakamichi maga jis nera isvaizdus tai nekris i akys O![]()
Tai kad vagys žino, kas yra kas. Prieš raunant jie jau žino kokią kainą prašiti. Oborisas link=topic=6856.msg69810#msg69810 date=1197219043 rašė čia:
![]()
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
na kaip rimtai.. na turejau golfe cda 9847r, komponentus spr 17ls, audison srx2, suba type l'12 su alpine monobloku tai grojimas nepatiko, tik subas uzdaroj dezej labai patiko.. bet jau nebeturiugalvoju apie normalu grotuva, bet reik det ten kur nesimatytu sian truputi paardziau masina, bet vietoj kur galvojau det (po klima yra toks stalciukas) deja netilps joks grotuvas
investuociau na gal apie 2000lt siaip del pinigu tai nekonkreciai tiek, svarbu, kad man patiktu rezultatas tada ir litu negaila
![]()
jai litu negaila tai dek aparatura kokia tau patinka ir apdrausk ja O![]()
na cia variantas :smt017 bet vistiek noreciau, kad nesimatytu
Su draudimu tai tikrai labai geras dalykas (aišku yra kai kurie niuansai). Aš ir gi galvuojau kaip padaryti kad nesimatytu. Norėjau perdaryti "bardacioką", bet neperdariau nes buvo problemu su kompu ir gana dažnai reikėjo ardyti (tikrai taves negązdinu), o kaip daugiau kitokios vietos ir nėra. Galiu dar pasiūlyti tau "snuki" atskirti nuo "smėgenų".borisas link=topic=6856.msg69816#msg69816 date=1197220101 rašė čia:
va cia idomus variantas (atskirti), o cia bet kokiam magui taip pavyktu? Mane domina Pioneer 77, 88, JVC sh99 ir alpine 9835r
bet kad nelabai jie groja, bent jau tie pigesni kur iki 1kltborisas link=topic=6856.msg69810#msg69810 date=1197219043 rašė čia:
Taip, bet pažiūrėjus į tavo sąrašą jų visų skambesis skiriasi. Apsispresk su magu 100 proc. nes tai yra skonio reikalas.skyline link=topic=6856.msg69822#msg69822 date=1197221044 rašė čia:
pas mane tai magas su stalcium bet blaupunktas bet jis atminti islaiko.vakarais prigriebiu kai namo ainu
deja neteko visu klausyt, tai net nezinau ko noriu, esu klauses sh 99 ir pioneer 77 abu patiko O![]()
Bookmarks