Įdomiai pasakyta, "kokybės nesivaikau, bet man šiuo atveju svarbiau išgirsti kiekviena natą", manau, be kokybės šito dalyko neišspresti. OTai visdėl to gal geriau būtu komponimentai, su 2-gubu bosu, kaip tu manai?
sveiki,
jau retokai čia užsuku, bet tikiuosi nuo šiol apsilankysiu dažniau ;]
prispyrė reikalas "susikalti" akustika. Norisi, kad tai būtų plačiajuostis + greitas bosiukas.
grojama bus LP, bet garsas kartu distortizuojamas mikšerinio pulto. taigi kokybės nesivaikau, žinau kad jums kaip tik ji svarbiausia, bet man šiuo atveju svarbiau išgirsti kiekviena natą.
finansai:
2x plačiajuosčiai ~ 600lt
2X žemadažniai ~1000lt
2X filtrai ~ 400lt
bendrai daugiau mažiau 2000lt.
tikiuosi sulaukti jūsų patarimų.
Įdomiai pasakyta, "kokybės nesivaikau, bet man šiuo atveju svarbiau išgirsti kiekviena natą", manau, be kokybės šito dalyko neišspresti. OTai visdėl to gal geriau būtu komponimentai, su 2-gubu bosu, kaip tu manai?
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
jo idomiai paskiau, bet bandysiu paiskinti tiksliau.AutoBoomsas link=topic=6857.msg69843#msg69843 date=1197229081 rašė čia:
nereikia kosmoso, nes vistiek garsas bus iskraipomas. bet reiktu akustikos kuri isgrotu kuo platesne dazniu juostavet taip va
tavo pasiulymas neblogas, bet su 2klt tai cia nelabai imanoma mano nuomone
Tu teisus. Bet vistiek gi problema sprendžiama, reikia ką nors iš Visaton pažiūrėti. O![]()
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
visaton žemadažnius?
o gal pirk kažką "gatavo" ir nekišt rankų pačiam?
Nu kaip čia pasakius, į savikainą viskas įskaičiuota, tai geriau vis dėl to pats. OLenikas link=topic=6857.msg69852#msg69852 date=1197231451 rašė čia:
![]()
http://www.visaton.de/en/bauvorschla...575/index.html .Kaina panasi iseitu...
o gal kas yra uz panasia kaina ka nors pasidare?
Bookmarks