Asmeniskai tai dziaugciausi toki turedamas. Manau neapsirikai. Juk tai viena geriausiu Alpine galvu...Kam klausi, pasigirt nori... ? OO
O
P.S as nesusiduriau.
Labas visiems "ligoniams" :supz:
isigijau tokia galva , kiek zinau neblogas aparatas bet tik karta esu ji klauses gyvai (ir lb patiko)
noreciau nuomones zmoniu kurie yra su siuo grotuvu susidure kazkoki ispudi, komentaru.
ar si galva verta buti geros garso sistemos dalimi?
dekui is anksto
Asmeniskai tai dziaugciausi toki turedamas. Manau neapsirikai. Juk tai viena geriausiu Alpine galvu...Kam klausi, pasigirt nori... ? OO
O
P.S as nesusiduriau.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
na ne tai kad pasigirt tiesiog gero apie ja priskaiciau , radau nusipirkt beje uz labai gera kaina ir beveik idealios bukles
o draugelis is audioprojektu sako kad nieko gerotai nebesuprantu ka ir galvoti
bet pasirode kad nelabai zino apie ka klausiu nes sako taigi negroja mp3 , nera laiko korekcijos ir tt
taip kad tikiuosi tiesiog nezino apie ka sneka todel ir noriu cia pasiklaust zmoniu kurie zino si grotuva
ar tikrai neapsirikau
aš pvz esu labai nusivylęs 7873/7876 alpinom, 55taip pat bet čia kita tema jau....
hmmm man vilniuje būtų labai idomu savo alpine pajungti prie kieno nors geros garso sistemos kad įvertinti grojima, as dar nesusikomplektaves sistemos tai pas save negaliu patikrinti
hmmm tai cia gaunasi ir 7878 esi nusivyles ar neciupinejes?
beje dabar turiu JVC sh909. gal net neapsimoka keist jo i alpine?
jei arturas-M cia uzklys butu idomu suzinoti jo nuomone
aisku ir kiti yra labai welcome
kas nors please help susidaryt nuomone apie si grotuva :smt017
nečiupinėjau 7878.LOUD&CLEAR link=topic=6867.msg69905#msg69905 date=1197310641 rašė čia:
Draugelis Audioprojektuose valytoju dirba? :smt081LOUD&CLEAR link=topic=6867.msg69903#msg69903 date=1197310245 rašė čia:
instaleriu o ne valytoju
matau nelabai turi ka pasakyt tai kam reikstis?
Nesijaudink taip, viskas bus gerai :smt023.
Tai aišku, jam lengviau derinti prie mago, kuris turi laiko korekcijas ir t.t, negu prie "senoviško" mago..
na kad šis magas turi daugiau nustatymu ir valdymu negu daugumai reikia tai nera "basas" aparatas
manau arturas-m ji tikrai klauses ar turejes
cia retokas grotuvas beje turejes viena beda del kurios beveik visi savininkai spjaudesi - ijungus maga ekrane pasirodydavo uzrasa "high temp" ir cd grotuvas neveikia bei negrazina cd, tip pastovejes kelias min vel atgyja , ir taip beveik visada tik ijungus maga.ir niekas nezinojo ka daryti.
as ir saviski nusipirkau su šiuo "dziaugsmu", pirkdamas nepastebejau nes jo neisjunginejau jis jau buvo ijungtas kai tikrinau....tik parvezes pastebejau tai ir pradejau internete knist kas cia per beda
ir radau kad beveik visi 7878 savininkai kencia nuo tos problemos
ir beje suradau net kaip ja sutvarkytir man tai pavyko
labai dekingas zmogui kuris atsitiktinai rado sprendima...
reikėjo isardyt mageli ir dviejų IC kojeles perlituoti. tas brokas tiesiog per laiko tarpa sauso litavimo budu sulituotos kojeles atsoka del to kad IC uzdetas ant dviejų skirtingu plokstumu kurios tarpusavyje juda sylant salant.....
vienzo apsidziaugiau labai kad kažkas rado iseiti siai bedai dabar turiu maga be defekto
spėju vien del sio defekto ji ir gavau nusipirkt uz gera kaina
jeee... :supz:
kadangi nelabai cia kas ji zino teks pačiam testuotis nusipirkus likusia aparatura
beje gal kas vilniuje būtų sudomintas ji pas save pasijungti , paklausyti is forumieciu, na kartu ir įvertinti
aišku idomiausia būtų pajungt prie geresnes akustikos, nes pats dar negreit galesiu pabandyt
lauksiu minciu
Vilmantai,
negaliu jums atsakyti i zinutes kadangi neveikia cia jos niekad pas mane tik paste perskaityt galiu
kazkokia nesamone nesutvarkyta cia iki galo šitas forumas (kai prisijungi paraso kad turi zinuciu bet ju niekur nera, net nesimato kur patikrint ar kur paspaust kad pažiūrėt)
o del darbuotojo is audioprojektu tai pazistu "mazyli", bet cia jis kazko is bendradarbiu klause ir maždaug tokius ats gavo - nieko gero, ner laiko korekcijos neskaito mp3 , na kaip suprataui nelabai jo patarejas zinojo apie ka kalba eina nes bent jau mp3 tai skaito
jei tai tikrai geras grotuvas idomu kodel niekas beveik jo nezino ne tai kad susidure būtų![]()
Patekai į No PM grupę. Pasinaudok paieškaLOUD&CLEAR link=topic=6867.msg69971#msg69971 date=1197400005 rašė čia:
![]()
klausiausi kažkada......labai rėkiantis..........
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
kaip suprasti komentara "labai rekiantis"
Hm, pavirsutiniskas vertinimas. Tiek ir as galiu apie bet kuri maga paporint... O
Rekiantis ...Girdejes rekianciu, bet labai sunku surasti tinkamus apibudinimus... O
Itariu, dar pasiskaitysi komentaru - begsi pirkejo ieskot... OO
O
kodel manai jog pulsiu ji pardavineti?
bet jau ismeginsiu pats pradziai
ne veltui jis tiek kainavo ir tokiu geru atsiliepimu turi
tiesiog manau lietuvoje ju mazai ir nelabai kas nuomone apie juos turi
o i tokius pasakymus kad rekiantis ar tylintis labai demesio nekreipiu![]()
Sakei klauses, tai bruk skylen, duok valgyt 12 v, ir vsio, ka cia gaisinti uzsiemusiu garbiu forumieciu brangu laika... O![]()
manttys ,
as NEGALIU nei matyt ATRASINETI PM DEL KAZKOKIU NESAMONIU IR JAU TAI PRADEDA UZKNISTI
ZMOGUS PARASO MAN O AS NEGALIU ATSAKYT.Nei as cia kazkuom nusikaltes šitam forume nei ka ir nuo pat peadziu jokiu PM neturiu ir nematau, tik paste.
šiaip domintu paklausyti ir tik komponentus, pagrinde del ju skambesio ir idomu.
parasykite man i mail (el_fuego@xxx.lt) kokia pas jus sistema
dėkui
Martynas
Bookmarks