tavo ampermetras jau sudegęs turbūt ... matuot eikėtų ant A ant mA tai tik budėjimo rėžime gal galima būtų matuot ...
Bandžiau su testeriu užstatęs ant A ar mA jungdamas nuosekliai tiek ties pliusu tiek ties minusu, bet tuomet man nebeveikia stiprintuvas...
Tai kaip ištiesų reikia ? :smt100
tavo ampermetras jau sudegęs turbūt ... matuot eikėtų ant A ant mA tai tik budėjimo rėžime gal galima būtų matuot ...
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Amperimetras ne mano.
Įtampą, varžą, skambinimą ir visa kita tai rodo... O vat A žiūrint rodo 00,00... :-/ Pradžioje tik įjungus tie skaičiukai bėginėja ir pasidaro 0. Nustatau, jog matuoju pastovią srovę.
Tai jungimo požiūriu aš teisingai matavau ?
o ar laidą pliusinį permetei matavimui srovės ant testerio? Dar gali būti saugiklis testeryj sudegęs
Testerį buvau pajungęs nuosekliai tarp stipreko pliuso ir maitinimo laido pliuso
Testeris elektroninis, klaidų jokių nerašo, nzn gal ir perdegė. Nors kaimynas duodamas sakė, jog jis turi apsaugas ir galiu aš jį kišt kur noriu ir kaip noriu ;-D
įsiskaityk ką rašau: ar ištraukei iš testerio raudoną laidą ir jį perdėjai i kitą lizdą skirtą srovės matavimui ????BigBug link=topic=6981.msg70980#msg70980 date=1199383677 rašė čia:
Ne Tiksliai šitame yra kur perkišt. Kai turėjau paprastesnį testerį, ten buvo laidai prisabačinti
Nu va, pasimatavau, viskas veikia. Dėkui už pagalbą.
2.5A klausant negarsiai, čia daug ar mažai ?
pink noise paleisk, du kart turėtų išaugt srovėBigBug link=topic=6981.msg71027#msg71027 date=1199396500 rašė čia:
Man apie valanda paklausius akumas išsikrauna.. Matyt, akumą reiks keist
offtopic: kaip pamatuoti kiek paprasta elektoros lemputė ima A? ops:
kambarinė?S link=topic=6981.msg71090#msg71090 date=1199556187 rašė čia:
kam matuot ,jei galima paskaičiuot ... W / V = AS link=topic=6981.msg71090#msg71090 date=1199556187 rašė čia:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Jei nori galima su testeriu pamatuoti, jungiant testerį nuosekliai pliusui ir perstatant testerį į tą padėtį kuri skirta amperų pamatavimui.Max 10 A.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
pamatuosi nebent laisvos eigos. vidine varza multimetrinio ampermetro labai didele zemom itampom grandinem matuoti
dBdrag 2008 pasaulinio cempionato finalistas
Skoda + Boschmann + Alpine
Bookmarks