150lt ir lineikas padarys
gal kas turit linijiniu isejimu laidus ant pardavimo.ar gal zinot kur galeciau nusipirkti.gal kas gali pagamint tokia fiske gal pigiau butu?
150lt ir lineikas padarys
oho :smt022 .o gal netycia turit jungimo shema.tai bandyciau pats pasijunkti.ten toi fiskei koks laidas ka reiskia man idomu butu suzinot
gal kokia fiskute atitaikit iseitu
gal kur nusipirkti būtų galma fiskute.gal kas klauses si maga ar grojimas vertas pinigu savo
300borisas link=topic=7064.msg71706#msg71706 date=1200821398 rašė čia:
borisai,nieko neiseis,teks litus moketi O
gal kas padarytu pigiau lineikas.nejaugi reiks atviortkei 150 moket :smt100
aš neužsiėmu tokiais darbais... Tiesiog yra žmonės kas gali padaryt.borisas link=topic=7064.msg71730#msg71730 date=1200851243 rašė čia:
AS galiu padaryt ir uz 20 O
ira dar geru zmoniu pasirodo O buvau alte tai nauja fiske 150 kainuoja bet ne 300 :smt021
auksarankis ne žmogus, fyškė su RCA kištukais brangiau išeina...po darbų y minusą kažkas nusipirks clarion su neveikiančiu RCA lizdu O o gal ir ne...pats pagalvok, žmogus gal ne taip suprato...
nevisiems tu lineiku reikia .bet tiesiogiai prilituotos lineikes man atrodo dar geriau turetu but.radau jau meistra juzei uz 50 lt ir lineikas ides ir suzimes kas ka reiskia..po atviorteks pasakimo 300 jau buvau nevaikiskai supykes ant mago.
na altas pasakė 300lt be lito, užsakiau ir dar po šiai dienai nesugeba atvežti.... t.y. 3mėnėsiai jau
nu siaip kaip vaikystej darydavau cja uzmeciau
paimi keturis tuliponus, du smotus dvigyslio laido ir sulituoji i veikdavo ir per diskonus visi sokdavo, niex nesiskusdavo
atviortke nu nezinau gal mane netaip suprato alte o gal atpigao per trys meniasius :smt017
pajunge. grojimu as patenkintas
Bookmarks