Magas, stiprekas kokie? :smt017
Noreciau kad kas protingai paaiskintu ka pasirinkti, nes kainu lygis mazdaug vienodas Lietuvoje. Klausoma muzika siuolaikine, na ir aisku senos lb geros dainos..
Komponentai gros i duru tury, be jokiu dezuciu, izoliacija visa padaryta, bei podiumai sukonstruoti![]()
Magas, stiprekas kokie? :smt017
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Magas kolkas JVC SH 909 (atetyje gal pioneer 77MP ar 88) stiprintuvas Helix HQX500 berods
Su PVF gausi detalu ,tikslu, gal kiek kandoka auksta, siek tiek pavirsutiniskas vokalas, priesbosis tvirtas, geras gylis.
DLS nezinau - auksti ne metalo pagrindu - turetu buti visai kitaip. As neklauses.
Jau buvau apsisprendes del PVF bet vat netyčia pastebejau DLS tai ir apsiverte viskas
Silkiniai twiteriai geriau nei metaliniai ar ne?
Taip, silkiniai. Nera taip kad arba geriau arba blogiau. Kiekvienam savaip patinka.
Sunku pasakyt, kaip tu megsti klausyt, bet gal atversk vis tik atgal. P.s. cia tik mano nuomone.
priklausomai nuo likusių sistemos dalių tik pasakysi ar gerai šilkas, ar geriau "metalas". Aš prie JVC naudočiau "metalą", pioneer'iaus šilkąRamas001 link=topic=7067.msg71680#msg71680 date=1200746787 rašė čia:
Bookmarks