Pas mane H4, todėl reikalingi bi-xenonai. Dar truputėli palauksiu kol papigs
siūlau jį informuoti apie problemas...
Bigbug, paskaityk dar kartą mano postą.... NEĮMANOMA- va kas jame paslėpta. Nori už 300lt padarysiu neblogus Xenon'us, radija gal ir triukšmaus, bet dirba patikimai, arba skaitmeną, bet be 450lt na niekaip tikros skaitmenos nepadarysiu ir su radija nebus bėdų ir dirba dar patikimiau, garantinis dar nei vienas negrįžo
Pas mane H4, todėl reikalingi bi-xenonai. Dar truputėli palauksiu kol papigs
jo maxima tuoj konteinerį parvež iš kinijos po 15 eu už komplektą ir pasibaigs paprastų lempučių era ...
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
kas tiesa tai ne melas :!:Gincė link=topic=7098.msg72359#msg72359 date=1201521087 rašė čia:
tema sena, bet aktuali, kokias lemputes nexenonines tada rinktis? :?
jau kazkur forume buvo pletkavota apie kokias tai +80%
jei neklystu sitoj pacioj temoj, bet nieko kon kretaus. druagas turi kazkokia naujien aosram nighbreaker, sveicia ziauriai grazhiai ir tikria gerai, kas leicia isvaizda is toli net galima prilygint xenoninei sviesai(aisku ne ta iskrypima kai ten tu kelvinu>6000)Backlazhanas link=topic=7098.msg82568#msg82568 date=1214246814 rašė čia:
Tau gražumas rūpi ar patogumas? O Taip pat nepamiršk patogumo ir kitų vairotojų, kurie važiuoja į priešingą pusę (nes tarp jų esi ir tu), kurie gali būti apakinami. O Mašinoje dar yra tolimos šviesos, jos ir gi galima tamsios poros metu nauduoti. OVyskupas link=topic=7098.msg82602#msg82602 date=1214325858 rašė čia:
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
ar skaitei ka rasiau? jei man rupetu grozis tai deciau 12k kelvinu xenonus... tame ir esme kad tos lemputes tikria ir gerai sviecia, del akinimo tai niekad del to nebuvo bedu :smt017 tik galvoju gal cia zmone sdar koki varianta pasiulysAutoBoomsas link=topic=7098.msg82622#msg82622 date=1214381977 rašė čia:
tai akina ne tie pas kuriuos labai jau gerai sviecia, o tie kur susperka lievus xenonus ir uzkelia i dangu kad sviestu tai ir akina parazitai
groja kaip iš kibiro
nu buna zmones daug masiniuka pasikrauna ir tada lempos pasikelia bet jei gerai lempos sureguliuotos, tai ne taip ir baisiai akina (as cia apie nelesines lempas)
nu ka zinau, susidejau paprastus osram ir philips is Rimi nupirktus :-D praejau technikine be pinigu ir be problemu, ale parazitai vistiek visi mirksi kad akina trumpos sviesos :smt017 aisku, po mirktelejimo ilgomis visi priestaravimai dingsta
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
jei ne paslaptis kokius nes man reik kazko svieciancio (dabar tai tiesiog ZIBA) ir pigiau nei xenonai
groja kaip iš kibiro
db sudeti pigus Osram (berods po 16lt) tiesiog pas mane i viena zibinta dedasi dvi tos mazesnes lemputes O
turint galvoje kiek sviecia dabar, tai man susidejus tuos philipsus kur po 60 lt pora manau butu daugiau negu gana :supz:
o as tai isidetu ka randu garaze ar isardes kokia masina ir ziuriu i kelia o ne i pievas
nu tai pas tave dar sviecia zmoniskai beveik as tai kiek pastebejau tai pas astras kai mano tai visad kazkaip tiesiog ziba ir viskas tos lempos
groja kaip iš kibiro
o audinei kaip budavo? neteko tau turbut per lietu nakty su ja vaziuoti :smt022
aj nu gal bet as vistiek kazka israsiu kad man normaliau sviestu
groja kaip iš kibiro
skaidrias lempas pirmai pradziai, bet ne tas padisovkes kur po 300lt uz pora, o normalias :-Dperis link=topic=7098.msg82736#msg82736 date=1214511186 rašė čia:
Dabar automobilyje sudėti vertex ksenonai ir siunčia nemažus trikdžius į radiją.
Kiek suprantu tai, kad nebūtų šios problemos būtini skaitmeniniai blokeliai. Ar užteks vien tik blokelius keist ar visą komplektą naujai dėt? ir kiek dabar tai kainuoja?
O gal yra dar kokių būdų šią problemą šalinti?
Automobilis passatas 2006 metų.
Pasikabinat chebra ant prikolo - patys gi gerai suprantat kuo kartais kvepia...
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Bookmarks