ir ar uztektu BOSCHMANN PCH 848 atx stiprintuvo, Alpine Type-R 12 ruperiukui ?
Turiu Arizona Eagle BP-12X1 suba
Didžiausia galia 350 W
Nominali galia 250 W
Atkuriamųjų dažnių juosta, Hz 20-250 Hz
Dažnių juostų skaičius 1
Jautris, dB 93 dB
Varža, omai 4 omai
Skersmuo, cm 30 cm
Imanoma i sita deze ideti Alpine Type-R 12" serijos zemu dazniu garsiakali ?
ir ar uztektu BOSCHMANN PCH 848 atx stiprintuvo, Alpine Type-R 12 ruperiukui ?
o koks dėžes litrazas?!
bandpasine deže, mano skaiciavimais tarp ~60-70
p.s uztektu BOSCHMANN PCH 848 atx stiprintuvo, Alpine Type-R 12 ruperiukui ?
Jei bandpasine deze tai kitam dinamikui labai retas varijantas kad tiks, nors man taip yra buve kad imanoma buvo panaudoti ta pacia deze kitam dinamikui. Reik skaiciuoti gal iseitu nupjaustcius galus mazinant turius pritaikyt ta deze aisku priklausomai dar ir nuo dezes konstrukcijos.
aisku tada geriau deze atskirai gamintis teks, o kaip manot to bochmano mano stiprintuvo uztektu Alpine Type-R 12 ruperiukui ?
uztektu uztektu
darkgigot-le-vrairhazor link=topic=7102.msg72084#msg72084 date=1201283521 rašė čia:
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
nebestumk Onekekvienas gali sau leisti tiprintuva pirkti uz 1000-1500 lt subui. O jus man neismaneliui paiskinkit kuo skirsis tas bumsejimas prijungus kad ir mano gaidy bochmana ir tarkim alpines uz 1000 lt buwau prisjunges prie subo infinity stiprintuva kurio ten kaina 2500lt bet asmeniskai skirtumo nejauciu :smt020
gal trumpai klausiaipusdieni klausyk to pigaus ir kita pusdieni to gero
ir pajausi uz ka mokami pinigai
![]()
beto didele reiksme turi instalecija ir isdestymas. kartais tas pigus gerai pajunktas, skambes geriau us ta gera, bet kaip prisukta ar isvis kur numesta/loju:
paprasciausiai iki tos stadijos turi praeiti laiko,paskui uzaugama-subrestama,velgi muzika nera tik bumsejimas su laiku ir tas poziuris turetu pasikeisti-sekmes :smt020rhazor link=topic=7102.msg72124#msg72124 date=1201348773 rašė čia:
tai jau tikraj taipvakar teko pasiklausyti bumso.. ojojj
![]()
Skirsis, dar ir kaip. Kas del tavo bandymo tai manau tas subas negroja kad ir koki gera jam stipra pajungsi, tai del to ir nejautei skirtumo. Ir dar pridesiu tai, kaip jau kolegos minejo, reikia subresti iki tam tikro lygio kad galetum girdeti ir vertinti kas groja, o kas ne.rhazor link=topic=7102.msg72124#msg72124 date=1201348773 rašė čia:
Bookmarks