Aš jau seniai į mūsų dalyvavimą Eurovizijoj mastau taip - protu mes jos neįkirsim, menu mes jos nepaimsim, mūsų kaimynai gaidžiai. Nu kas belieka? Pasitūsinam!Pramiegojau finalus, mačiau, buvo gerai pasiruošusios chebrytės, bet... nu kam juos parinti... kaimynai nebalsuos, so - siųsk ką nori, grįš priešpaskutiniai, ims paskui į dūšią... na, Jurgis irgi į dūšią imantis, bet kaip nors. Svarbu bus linksma
O InCulto aš jau tada su "welcome to Lithuania" būčiau išsiuntęs
![]()

Pramiegojau finalus, mačiau, buvo gerai pasiruošusios chebrytės, bet... nu kam juos parinti... kaimynai nebalsuos, so - siųsk ką nori, grįš priešpaskutiniai, ims paskui į dūšią... na, Jurgis irgi į dūšią imantis, bet kaip nors. Svarbu bus linksma
O InCulto aš jau tada su "welcome to Lithuania" būčiau išsiuntęs
Reply With Quote
Aistės Pilvelytės atlikimas balso prasme visada yra idealus, tačiau iš jos pasirodymo nepadarysi,nepastatysi kaip čia sako plikais papais ir panašiai.Euroviziją laimi šou.Tie patys Lordi, Bilanas,Ukraina ir visos tokios panašios..Anų metų Iceland atrodo pasirodymas buvo koks puikus, nors iš anksto visi sakė, kad daina buvo senos dainos plagijatas, tiesiog gerai padarytas ir atliktas su šou elementais. Jei šalį sumaišiau parašydamas, atsiprašau 
Bookmarks