Citata Artūras S link=topic=7158.msg78527#msg78527 date=1209283116 rašė čia:
Tai tu ieškodamas viduriukų, vadovaujiesi asociacijom kurios susidarė klausant aukštadažnius?Esi pradiniame etape, nes tau labai didelę įtaką daro brendo pavadinimas.Tas pavadinimas ir yra skirtas tokiem kaip tu.Gamintojas investuoja ne į daiktą, o į reklamą.Ir žmonės nesigaudydami šioje srityje perka ne geresnį ar tinkamesnį daiktą, o tą kurio pavadinimą geriau žino.Kuris kelia kažkokias subjektyvias asociacijas.Yra nemažai garsiakalbių kur nežinomi pavadinimai ir jie daugeliu atvejų geriau groja už žinomų firmų, plius kainuoja daug pigiau(santykinai). O
Palauk palauk... As ieskau ne "viduriuku" o tai kas turi groti 80-20000hz juosta. Kiek teko klausyti Hertz nei vieni nepatiko, nei aukstesnes klases komponentai, nei vienos is pigiausiu. Tai mano durna galva, jei jau komponentu grojimas (bendraasiuose juk vistiek greiciausiai pirmos eiles filtras bus) netenkino, kodel turetu tenkinti maziausi garsiaklbiai? Juk aukstadaznis dar mazesnis, tai didele tikimybe kad ir astresnis. O apie tai kad pigiai ir graziai gali groti pats zinau. Cia kaip pavyzdys tiktu mano pamineti Visaton garsiaklbiai. Namuose juos naudoju ketvircio bangos ilgio "raguose" tai uz projekto kaina (su viskuo apie 150lt) esu tikras nieko naujo ir geresnio nerasi.