Siam modeliui subo valdyma reikia jungti nuo euro jungties ( kur visi mages maitinimai sujungti) pas mane yra tokia jungtis padaryta, gal nulek pas montuotojus jie turetu tureti perdaryta jungti
schemose kiek ziurejau fiskese parodytas sub out bet pajungimo kaip ir nerandu, dbr sugalvojau detis suba ir iskilo klausimas kaip ta sub out pasijungti? gal kas galetumete padet?
Siam modeliui subo valdyma reikia jungti nuo euro jungties ( kur visi mages maitinimai sujungti) pas mane yra tokia jungtis padaryta, gal nulek pas montuotojus jie turetu tureti perdaryta jungti
pas ka buvau visi sako kad sis modelis neturi sub out
kai parodau manuala sako tada tokio dalyko nzn
ciid link=topic=7167.msg73084#msg73084 date=1202191575 rašė čia:
ta tema skaiciau bet man durnam vistiek nesuprantama kaip ten ka jungti
kreizas link=topic=7167.msg73091#msg73091 date=1202195117 rašė čia:
Pas mane taip pajungta
dekui
ciid link=topic=7167.msg73097#msg73097 date=1202204441 rašė čia:
:smt018 žemę imk iš mISO fyškės (linijinių fyškės), būtent iš ten gamintojas nurodo imti. Šiaip parsisiųsk bronx ar 74 bet kurio manualą ir pasižiūrėk, gale manualo ten net kalbos mokėt nereikia, viskas nupiešta
turiu saviskio manuala bet nelabai supratau is kur ten paimamas laidas dar vienas
bet dbr jau viskas aisku
dar vienas klausimas kam skirtas center out
kreizas link=topic=7167.msg73099#msg73099 date=1202209239 rašė čia:
yra galimybė per stiprintuvą pajungti centrinį garsiakalbį-kai kuriuose auto būna per vidurį panelės
Visuose Blaupunktuose kažkodėl subas taip įdomiai jungiasi, kad tik viena lineika gaunasi. aš taip suprantu, kad viduje mago tai vistiek ten juk turi būt sujungta abu kanalai į šitą vieną kurišeina iš mago.
Bookmarks