O, kiek atsakymu. Dekui uz demesi
Na, jei sakot, jog per galinga sub'a galiu negirdeti kitu komponentu, tai man nelabai patinka.
Matot, as sub'o klausymosi patirties nelabai ir turiu. Tesiog esu girdejes kaip groja 300RMS'u Golf I Cabriolete (beje, labai patiko kaip grojo, bet speju, kad visas efektas buvo del ypac trumpos masinos). Taipogi minetasis 250RMS'u Blaupunkt'as Ford Sierroje. Kaip ir minejau, visiskai negroja. Skaitinejausi, jog hatchback'uose geriau skamba zemi dazniai. Ir apskritai, sistemos nezadu leisti daugiau negu 80% jos galimybiu, nes jau esu sugadines taip viena komplekta del savo ydos leisti garsa, kol nebesisuka rankenele
Kas del laidu, tai juos as jau atskaiciaves ir tikiuosi sutilpt i 250-300Lt. Aisku, jei tiek ir neprireikes, galiu skirti kitiem komponentam.
Variantas ivolga 12c irgi labai priimtinas. Tiesa pasakius i ji ir zvalgiausi visa laika, tik bijojau, kad jis nedagros kiek noriu. Bet kai paraset, jog per sub'a galbut negirdesiu aukstu.. :shock:
Keista, kad neradau, kas uzsiminetu deziu gaminimu. Gal kas "normalias fazikines" sostinej gamina? Zinoma, uz zmoniska kainakas dėl komplektacijos gali imt kad ir tą 12C jei rasi kas ,,normalę fazikinę" dėžę padarys jam...
Kas del stiprintuvo, tai gal turit pasiulyt kokiu konkretesniu variantu? Tarkim derinti su 12c. Pirmenybe teikciau naujam produktui (nors, atrodo, be bošmano ir emCYHAMMER nieko gero uz tuos pinigelius neiseis). Gali buti ir naudotas, tik garantija butu didziulis pranasumas. Vel gi, is patirties.
Dar karta dekoju uz atsakymus

Ats: Keli ikyrus klausimai apie ZD+AMP
 Ats: Keli ikyrus klausimai apie ZD+AMP

Reply With Quote
 Reply With Quote
Bookmarks