+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2
Rodyti rezultatus nuo 31 iki 57 iš 57

Tema: Podiumų darymas, pora klausimų

Doktorantas JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470

Pagal nutylėjimą

Tai kam koksialai? Priešbosius tada dek...
    2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
    2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
    2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.

IPod

Blokuotas .kudikis. is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2009
    Amžius
    37
    Žinučių
    16

Pagal nutylėjimą

kooksalai todel kad as jau turiu juos
    priekyn komponentai o galan buvau jau seniau pirkes kooksalus,

Doktorantas JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470

Pagal nutylėjimą

Jai jungsi nuo stipreko,tai statyk jiem LP filtra ir negros auksciau...

IPod

Registracijos data
    Aug 2009
    Amžius
    37
    Žinučių
    16

Pagal nutylėjimą

kaip suprasti LP? as filtruose dar tik naujokas tai aiskiau pasakyk

Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470

Pagal nutylėjimą

Ant stiprintuvo nustatai low pass ...Kuris nupjaus virsutinius daznius.

IPod

Savas Vaidusis is on a distinguished road Vaidusis's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    Kaunas-Garliava
    Amžius
    40
    Žinučių
    731

Pagal nutylėjimą

Taip pat visada gali išoperuot aukštadažnį nuo koaksalo, arba jį užklijuoti, irgi sudirbs kaip pirma pagalba
    Rover 600
    Hertz Mille
    Audison LRx

Registracijos data
    Aug 2009
    Amžius
    37
    Žinučių
    16

Pagal nutylėjimą

bandziau bet kad neigawo tai enoriu lauzyti en as ju

Registracijos data
    Aug 2009
    Amžius
    37
    Žinučių
    16

Pagal nutylėjimą

bandziau bet kad nesigavo tai nenoriu lauzyti ten as ju, gal kas bandete spr kooksalus ardyti? nes bandziau isgalo atsukti varsta tai aukstadaznis net nesujudejo

Ekspertas/EMMA Lietuva atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    35
    Žinučių
    3,235

Pagal nutylėjimą

tu turi 9 baudos taškus už lietuviškų simbolių ignoravimą ir vistiek jų nenaudoji... banu kvepia...
    www.audiokonkurentai.lt
    864886688
    tiesiog atsuktuvas

Registracijos data
    Aug 2009
    Amžius
    37
    Žinučių
    16

Pagal nutylėjimą

tai ka rašyti reikia su nosinem ir varnelem? jau čia tada toks apsurdiškas forumas, kad žiauru, tai gal ir pagal taisykles dekim skyrybos ženlus kaip per egzaminą? Pirma forumą matau kur reikia net su varnelėm ir nosinėm rašyti, jhau vapšė išsikalinejimas

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

.kudikis. jeigu nepatinka, be problemų galima atsisakyti rašymo
    Taisyklių aptarinėjimas bet kurioj temoj yra nepageidaujamas, tai galima traktuoti kaip SPAM. Forumas skirtas ne piemenims, o žmonėms mylintiems garsą. Panašius į piemenis aš su didžiausiu pasitenkinimu baninu. Prie šito baninimo mechanizmo yra prijungti ir seni forumo dalyviai.
    Skundai rašomi čia.
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Jaunius kaspis is on a distinguished road kaspis is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2008
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    11

Pagal nutylėjimą

Citata .kudikis. rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    tai ka rašyti reikia su nosinem ir varnelem? jau čia tada toks apsurdiškas forumas, kad žiauru, tai gal ir pagal taisykles dekim skyrybos ženlus kaip per egzaminą? Pirma forumą matau kur reikia net su varnelėm ir nosinėm rašyti, jhau vapšė išsikalinejimas
    sorry uz OT, prie to pačio, šiandien gavau tokį pat įspėjimą ir labai jis mane pradžiugino. Bent vienas forumas kovoja su darkymusi iš lietuvių kalbos. Ir pats per tokius "normalius" forumus atpratau naudot lietuviškus rašmenis. Stengsiuos pasitaysyt. Ir tau sekmes )

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Citata BartekZ rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    ...............................Ar verta bandyti pakreipti priešbosius į save, nes dabar pagalvojus ar nesigaus taip, jog nebesugebėsiu su aukštadažniais ištaisyt atlikėjo sėdėjimo man ant kelių? ............. Gal geras grotuvas ir geras stiprintuvas pakankamai atriš garsą nuo kolonėlių? Pakreipt bandyčiau dėl tų vidutinių dažnių, kurių dabar pas mane į mažają pusę. Manau žemų padaugėt neturėtų, nes jų daug atsiranda nuo atspindžių, kai priešbosis įmontuotas lygiagrečiai durelių apmušimui.
    Visos šitos mintys tik iš mano pamastymų, praktikos ant tokių dalykų nulis. Pasiteisinų iš anksto, nes netikiu stebuklais, jog galėtų man pasisekt viską taikliai sugalvot
    Primenu, kas praleistų netyčia anksčiau rašyta mano posta dėl mano priekinės akustikos, priešbosiui filtruojama tik apačia.
    Pavertus garsiakalbius keisis dažnuminė tačiau kokybė nesikeis.Vidutiniai girdėsis geriau, tačiau jie bus be detalių ir sumuilinti.Automobiliniai garsiakalbiai dažniausiai negimę groti vidutinių dažnių, nes jie sukoncentruoti į didelę eigą ir gilų žemą.Antras dalykas yra signalo švarumas einantis iš grotuvo.
    Geras grotuvas ir stiprintuvas tikrai prisidės prie "oro" garse atsiradimo ir garso atrišimo nuo spinduolių.

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Citata BartekZ rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    ...............................Ar verta bandyti pakreipti priešbosius į save, nes dabar pagalvojus ar nesigaus taip, jog nebesugebėsiu su aukštadažniais ištaisyt atlikėjo sėdėjimo man ant kelių? ............. Gal geras grotuvas ir geras stiprintuvas pakankamai atriš garsą nuo kolonėlių? Pakreipt bandyčiau dėl tų vidutinių dažnių, kurių dabar pas mane į mažają pusę. Manau žemų padaugėt neturėtų, nes jų daug atsiranda nuo atspindžių, kai priešbosis įmontuotas lygiagrečiai durelių apmušimui.
    Visos šitos mintys tik iš mano pamastymų, praktikos ant tokių dalykų nulis. Pasiteisinų iš anksto, nes netikiu stebuklais, jog galėtų man pasisekt viską taikliai sugalvot
    Primenu, kas praleistų netyčia anksčiau rašyta mano posta dėl mano priekinės akustikos, priešbosiui filtruojama tik apačia.
    Paverus garsiakalbius keisis dažnuminė tačiau kokybė nesikeis.Vidutiniai girdėsis geriau, tačiau jie bus be detalių ir sumuilinti.Automobiliniai garsiakalbiai dažniausiai negimę groti vidutinių dažnių, nes jie sukoncentruoti į didelę eigą ir gilų žemą.Antras dalykas yra signalo švarumas einantis iš grotuvo.
    Geras grotuvas ir stiprintuvas tikrai prisidės prie "oro" garse atsiradimo ir garso atrišimo nuo spinduolių.

Naujokas BartekZ is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2008
    Vieta
    Kretinga
    Amžius
    37
    Žinučių
    98

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras S rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Paverus garsiakalbius keisis dažnuminė tačiau kokybė nesikeis.Vidutiniai girdėsis geriau, tačiau jie bus be detalių ir sumuilinti.Automobiliniai garsiakalbiai dažniausiai negimę groti vidutinių dažnių, nes jie sukoncentruoti į didelę eigą ir gilų žemą.Antras dalykas yra signalo švarumas einantis iš grotuvo.
    Na dėl eigos, tai pas mane silpni popieriukai, nieko jie ten nevaikšto... Bet mintį supratau... Atsisakiau tos minties, kad paverst garsiakalbį, dabar iškėlinėju daugiau į išorę, kaip anksčiau minėjau, tai ten gavosi toks kaip ir užstojimas, reikalai šiek tiek pagerėjo.
    P.S. Greitu metu keisiu stiprintuvą(dabar noname, išluptas iš "parvarytos" auto, kiek bandžiau geriau, nei mc... bet reikalavimai mano didesni), tai gali vėl viskas pasikeisti... žodžiu pasaka be galo Bet esmė tame, kad nesuksiu as jų niekur, paliksiu lygiagrečiai durelių apdailai ir pabandžiau sukelti garsekalbį kuo auksčiau.
    P.S.2 Dėkui visiem už kompetentingus pakonsultavymus... Jų sulaukiau daugiau nei tikėjaus

Naujokas zirniukas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2009
    Amžius
    37
    Žinučių
    41

Pagal nutylėjimą

turiu klausimą, kaip patartumėte montuoti priesbosius i e38 dureles, noretusi daryti kaip sitioje audioprojektų padarytose durelėse, bet beda ta kad reiketu trumpinti daiktadeže, nes neatsidarinės, o tatrupinimui neturiu minčiu kaip gražei padaryti, gal būtų gerai su montuoti apačioje vietoje durelių šoninės daiktadežės, bet galvoju, kad gali buti peremai sumontuota, kaip patartumėte jūs?
    Attached Images

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

kad nekurti naujos temos tai įmetu čia, pagaliau sudėjau pas save į bulka 20-tukukus, aišku dar laukia pusta guma iš kitos pusės
    keletas foto:

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

kaip rezultatas?

Savas JLsystem is on a distinguished road JLsystem's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2008
    Žinučių
    310

Pagal nutylėjimą

Reik butinai daryti kažkokį tvirtinimo karkasa ir prisukti dar papildomai prie durų sita podiumą dar duos galios siaip (y)

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Pas Audi 80. sudėtinga padaryti tvirtinimus.Už apmušimo nieko principe nėra.

Savas AURIS-T is on a distinguished road AURIS-T is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Žinučių
    485

Pagal nutylėjimą

norint tikrai galima kažką sugalvoti manau,kad ir apšyvkės apklijavimas stiklo pluoštu duotu naudos

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata AURIS-T rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    norint tikrai galima kažką sugalvoti manau,kad ir apšyvkės apklijavimas stiklo pluoštu duotu naudos
    stiklo pluoštas manau duotų kažkiek tvirtumo, o tvirtumas butų ir grojimui gerai
    žinau ką reikia daryti, bet pradžioje žiūrėsime ar visaton susigros pas mane, o paskui bus galima tvirtinti jei to reikės

Rašytojas Rytis is on a distinguished road Rytis's Avatar
    Registracijos data
    Mar 2007
    Žinučių
    315

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    stiklo pluoštas manau duotų kažkiek tvirtumo, o tvirtumas butų ir grojimui gerai
    žinau ką reikia daryti, bet pradžioje žiūrėsime ar visaton susigros pas mane, o paskui bus galima tvirtinti jei to reikės
    realiai šiuo atveju pritvirtinus ir nepritvirtinus podiumą - galutinis rezultatas stipriai skirsis, įpatingai kai naudojamas 20 cm garsiakalbis. Tad apie susigrojimą bus sunku suprast.

Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata Rytis rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    realiai šiuo atveju pritvirtinus ir nepritvirtinus podiumą - galutinis rezultatas stipriai skirsis, įpatingai kai naudojamas 20 cm garsiakalbis. Tad apie susigrojimą bus sunku suprast.
    apdaila ne vien originaliai tvirtinsis, ji suksis varžtais prie skardos aplinkui podiumą, o pati apdailos plastmasė gan tvirta ir storoka čia ne japaškė praeita kartą iš vidaus aplinkui dar podiumą dar špaklium su stiklo pluoštu sutvirtinau reiks ir šį kartą taip padaryti

Prijaučiantis KaTiS will become famous soon enough KaTiS will become famous soon enough KaTiS will become famous soon enough KaTiS will become famous soon enough KaTiS's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    UK/Alytus
    Amžius
    31
    Žinučių
    548

Pagal nutylėjimą

mano manymu, būtų geriause daryti "tunelį/žiedą" kad grotų tik į durų tūri, bet ne į durų ir apfyškės. taip išeitų gal patogiau, negu stiprint visą apfyškę stiklo pluoštu?

Super Moderatorius Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    53
    Žinučių
    2,412

Pagal nutylėjimą

Citata KaTiS rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    mano manymu, būtų geriause daryti "tunelį/žiedą" kad grotų tik į durų tūri, bet ne į durų ir apfyškės. taip išeitų gal patogiau, negu stiprint visą apfyškę stiklo pluoštu?
    bulkoje nėra skardos už apšyvkės.....
    projektas procese:
    "JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
    "Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
    "Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
    "Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
    "Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...

Old School Car Audio

Prijaučiantis KaTiS will become famous soon enough KaTiS will become famous soon enough KaTiS will become famous soon enough KaTiS will become famous soon enough KaTiS's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    UK/Alytus
    Amžius
    31
    Žinučių
    548

Pagal nutylėjimą

Citata Ernestas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    bulkoje nėra skardos už apšyvkės.....
    mano, kaip pradenčio automechaniko patirtis leidžia teikti, kad per šiuos mokslo metus, išmokino tik saugaus ir efektyvaus darbo įpatumų

taigi, tada stiklo pluoštu ar dar kaipnors yra būtina stiprinti apfyškę, juk ji kad ir ne joponiška, bet vistiek, nemanau, kad akustinėm savyvėm prilygsta bent 1.5 cm medžio dulkių plokštei ir tvirtinimo taškų reikia daugiau, nes kuo didesnis plotas neturi kontakto su tvirtu paviršium, tuo lengviau jis rezonuoja (nors nežinau kiek ten jų yra, gal ir užtenka).
    tai yra mano nuomonė, kiek ji teisinga - nežinau...
    Last edited by KaTiS; 2010-02-10 at 02:29 PM.

+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2

Bookmarks

Rašymo taisyklės