kooksalai todel kad as jau turiu juos
priekyn komponentai o galan buvau jau seniau pirkes kooksalus,
Tai kam koksialai? Priešbosius tada dek...
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
kooksalai todel kad as jau turiu juos
priekyn komponentai o galan buvau jau seniau pirkes kooksalus,
Jai jungsi nuo stipreko,tai statyk jiem LP filtra ir negros auksciau...
IPod
kaip suprasti LP? as filtruose dar tik naujokas tai aiskiau pasakyk
Ant stiprintuvo nustatai low pass ...Kuris nupjaus virsutinius daznius.
IPod
Taip pat visada gali išoperuot aukštadažnį nuo koaksalo, arba jį užklijuoti, irgi sudirbs kaip pirma pagalba![]()
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
bandziau bet kad neigawo tai enoriu lauzyti en as ju
bandziau bet kad nesigavo tai nenoriu lauzyti ten as ju, gal kas bandete spr kooksalus ardyti? nes bandziau isgalo atsukti varsta tai aukstadaznis net nesujudejo
tu turi 9 baudos taškus už lietuviškų simbolių ignoravimą ir vistiek jų nenaudoji... banu kvepia...
tai ka rašyti reikia su nosinem ir varnelem? jau čia tada toks apsurdiškas forumas, kad žiauru, tai gal ir pagal taisykles dekim skyrybos ženlus kaip per egzaminą? Pirma forumą matau kur reikia net su varnelėm ir nosinėm rašyti, jhau vapšė išsikalinejimas
.kudikis. jeigu nepatinka, be problemų galima atsisakyti rašymo
Taisyklių aptarinėjimas bet kurioj temoj yra nepageidaujamas, tai galima traktuoti kaip SPAM. Forumas skirtas ne piemenims, o žmonėms mylintiems garsą. Panašius į piemenis aš su didžiausiu pasitenkinimu baninu. Prie šito baninimo mechanizmo yra prijungti ir seni forumo dalyviai.
Skundai rašomi čia.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Pavertus garsiakalbius keisis dažnuminė tačiau kokybė nesikeis.Vidutiniai girdėsis geriau, tačiau jie bus be detalių ir sumuilinti.Automobiliniai garsiakalbiai dažniausiai negimę groti vidutinių dažnių, nes jie sukoncentruoti į didelę eigą ir gilų žemą.Antras dalykas yra signalo švarumas einantis iš grotuvo.
Geras grotuvas ir stiprintuvas tikrai prisidės prie "oro" garse atsiradimo ir garso atrišimo nuo spinduolių.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Paverus garsiakalbius keisis dažnuminė tačiau kokybė nesikeis.Vidutiniai girdėsis geriau, tačiau jie bus be detalių ir sumuilinti.Automobiliniai garsiakalbiai dažniausiai negimę groti vidutinių dažnių, nes jie sukoncentruoti į didelę eigą ir gilų žemą.Antras dalykas yra signalo švarumas einantis iš grotuvo.
Geras grotuvas ir stiprintuvas tikrai prisidės prie "oro" garse atsiradimo ir garso atrišimo nuo spinduolių.
Na dėl eigos, tai pas mane silpni popieriukai, nieko jie ten nevaikšto... Bet mintį supratau... Atsisakiau tos minties, kad paverst garsiakalbį, dabar iškėlinėju daugiau į išorę, kaip anksčiau minėjau, tai ten gavosi toks kaip ir užstojimas, reikalai šiek tiek pagerėjo.
P.S. Greitu metu keisiu stiprintuvą(dabar noname, išluptas iš "parvarytos" auto, kiek bandžiau geriau, nei mc... bet reikalavimai mano didesni), tai gali vėl viskas pasikeisti... žodžiu pasaka be galoBet esmė tame, kad nesuksiu as jų niekur, paliksiu lygiagrečiai durelių apdailai ir pabandžiau sukelti garsekalbį kuo auksčiau.
P.S.2 Dėkui visiem už kompetentingus pakonsultavymus... Jų sulaukiau daugiau nei tikėjaus![]()
turiu klausimą, kaip patartumėte montuoti priesbosius i e38 dureles, noretusi daryti kaip sitioje audioprojektų padarytose durelėse, bet beda ta kad reiketu trumpinti daiktadeže, nes neatsidarinės, o tatrupinimui neturiu minčiu kaip gražei padaryti, gal būtų gerai su montuoti apačioje vietoje durelių šoninės daiktadežės, bet galvoju, kad gali buti peremai sumontuota, kaip patartumėte jūs?
kad nekurti naujos temos tai įmetu čia, pagaliau sudėjau pas save į bulka 20-tukukus, aišku dar laukia pusta guma iš kitos pusės
keletas foto:
![]()
kaip rezultatas?![]()
Reik butinai daryti kažkokį tvirtinimo karkasa ir prisukti dar papildomai prie durų sita podiumądar duos galios
siaip (y)
Pas Audi 80. sudėtinga padaryti tvirtinimus.Už apmušimo nieko principe nėra.
norint tikrai galima kažką sugalvotimanau,kad ir apšyvkės apklijavimas stiklo pluoštu duotu naudos
mano manymu, būtų geriause daryti "tunelį/žiedą" kad grotų tik į durų tūri, bet ne į durų ir apfyškės. taip išeitų gal patogiau, negu stiprint visą apfyškę stiklo pluoštu?
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
mano, kaip pradenčio automechaniko patirtis leidžia teikti, kad per šiuos mokslo metus, išmokino tik saugaus ir efektyvaus darbo įpatumų
taigi, tada stiklo pluoštu ar dar kaipnors yra būtina stiprinti apfyškę, juk ji kad ir ne joponiška, bet vistiek, nemanau, kad akustinėm savyvėm prilygsta bent 1.5 cm medžio dulkių plokšteiir tvirtinimo taškų reikia daugiau, nes kuo didesnis plotas neturi kontakto su tvirtu paviršium, tuo lengviau jis rezonuoja (nors nežinau kiek ten jų yra, gal ir užtenka).
tai yra mano nuomonė, kiek ji teisinga - nežinau...
Last edited by KaTiS; 2010-02-10 at 02:29 PM.
Bookmarks