+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 57

Tema: Podiumų darymas, pora klausimų

Hybrid View

Naujokas kestukas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2008
    Vieta
    marijampole
    Žinučių
    65

Pagal nutylėjimą

prie to pacio noriu paklaust ar didele itaka turi podiumo tunelio ilgis?

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Taip.Kuo trumpesnis tuo geriau.

Naujokas BartekZ is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2008
    Vieta
    Kretinga
    Amžius
    37
    Žinučių
    98

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras S rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Taip.Kuo trumpesnis tuo geriau.
    O jeigu artėjant link skardos kiekviename "blyne" daryti vis didesnio skersmens skylę? Gal tada tas ilgis darytų mažesnę įtaką?

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Citata BartekZ rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    O jeigu artėjant link skardos kiekviename "blyne" daryti vis didesnio skersmens skylę? Gal tada tas ilgis darytų mažesnę įtaką?
    Taip, bet viduriuose poveikis yra neišvengiamas. Jeigu tai tik priešbosis, tunelis gali dirbti tavo naudai - stabilizuoti difuzorių. SPR koaksialo atveju, reiktų montuoti juos tiesiai į mašinos apmušimą ir minimizuoti tunelio susidarymą. Žinoma standinti konstrukcią apmušimo. SPR, kaip ir dauguma automobilinių priešbosių su vidutiniais dažniais ne itin gerai...
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Registracijos data
    Oct 2008
    Vieta
    Kretinga
    Amžius
    37
    Žinučių
    98

Pagal nutylėjimą

Na pas mane DLS K5 ir tėra pakabintas kondensatorius ant aukštadažnio... Tai reiškias neprašoviau bandydamas ta tunelį platinti Dabar yra "sumuštinis" iš trijų 18mm ploksčių, bet lipdysiu dar vieną, kai viską kelsiu virš durelių apdailos(tada viską gražinsiu su stiklo pluoštu ir t.t.), nes originalaus plasmasinio podiumo, kartu su "kišenę", viršus užstoja pačią kolonelę, tai garsui trūksta tokio atvirumo mašina seat toledo 94m., jei kas matęs ir atkreipęs dėmesį, tai turetų suprast ką turėjau omeny
    P.S. Tai pirmieji mano žingsniai... Dabar šitam auto stengiuos išbandyt viską, nes jau nebegaila ją darkyt Po dar vienos žiemos reikės pasitikrint dugną, kad sedynės neiškristų

Registracijos data
    Oct 2008
    Vieta
    Kretinga
    Amžius
    37
    Žinučių
    98

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras-M rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Taip, bet viduriuose poveikis yra neišvengiamas. Jeigu tai tik priešbosis, tunelis gali dirbti tavo naudai - stabilizuoti difuzorių. SPR koaksialo atveju, reiktų montuoti juos tiesiai į mašinos apmušimą ir minimizuoti tunelio susidarymą. Žinoma standinti konstrukcią apmušimo. SPR, kaip ir dauguma automobilinių priešbosių su vidutiniais dažniais ne itin gerai...
    O standinti - tai žiedą padaryti tokio storio, kad pati apmušimą galėtų priveržti prie jo?

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Citata BartekZ rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    O standinti - tai žiedą padaryti tokio storio, kad pati apmušimą galėtų priveržti prie jo?
    Viskas priklauso nuo konkretaus automobilio durų konstrukcijos. Jeigu durys yra kiauros, be metalinės pertvaros viduje, tai protingiausia arba žiedas kurio užpakalinė duris šukų formos arba paprasčiausiai atramos iki metalinės konstrukcijos. Jeigu durys su metaline pertvara (pvz Audi / VW) tuomet neišvengiamai žiedas iki uždaros durų dalies. Pastaruoju atveju gerų vidutinių nebus. Visumoj kiekvienu atveju reikia mastyti ir suprasti ką darai ir kodėl.... Bendru atveju, oras kuris telpa į tūrį virš garsiakalbio arba po juo, turio masę ir ši masė "prisiklijuoja" prie garsiakalbio difuzoriaus masės su visomis iš išplaukiančiomis prognozuojamomis ir neprognozuojamomis pasekmėmis...
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Registracijos data
    Oct 2008
    Vieta
    Kretinga
    Amžius
    37
    Žinučių
    98

Pagal nutylėjimą

Na kiek suprantu, tai idealiausiai būtų, jei už garsiakalbio būtų kuo mažiau kliūčių, kad kuo mažiau gautusi neprognozuojamų oro srauto "atsimušimų", nes tai išryškina, tam tikrus dažnius...? Jei ka neprotingai supratau, tai smerkit be gailesčio šitą tema daug kam bus gera enciklopedija pradedant tokius darbus
    P.S. Dėl mano priekio:
    Ar verta bandyti pakreipti priešbosius į save, nes dabar pagalvojus ar nesigaus taip, jog nebesugebėsiu su aukštadažniais ištaisyt atlikėjo sėdėjimo man ant kelių? Trūksta man praktikos, kad tokius dalykus darydamas galėčiau pasikliaut vien savo galvą... Gal geras grotuvas ir geras stiprintuvas pakankamai atriš garsą nuo kolonėlių? Pakreipt bandyčiau dėl tų vidutinių dažnių, kurių dabar pas mane į mažają pusę. Manau žemų padaugėt neturėtų, nes jų daug atsiranda nuo atspindžių, kai priešbosis įmontuotas lygiagrečiai durelių apmušimui.
    Visos šitos mintys tik iš mano pamastymų, praktikos ant tokių dalykų nulis. Pasiteisinų iš anksto, nes netikiu stebuklais, jog galėtų man pasisekt viską taikliai sugalvot
    Primenu, kas praleistų netyčia anksčiau rašyta mano posta dėl mano priekinės akustikos, priešbosiui filtruojama tik apačia.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės